WOMEN'S GUIDE

Οι πούλιες είναι στη μόδα και η Kate Middleton έλαμψε στην πρεμιέρα του James Bond

Στη μετά το ξέσπασμα της πανδημίας εποχή, η πιο κυρίαρχη τάση στη μόδα, είναι οι πούλιες και οι παγιέτες και τα εκθαμβωτικά outfits γεμάτα λάμψη και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, φρόντισε να είναι απαστράπτουσα στην πρεμιέρα της νέας ταινίας James Bond που έγινε μετά από πολλές αναβολές στο Λονδίνο.

Η λαμπερή, πολυαναμενόμενη πρεμιέρα έγινε χθες στο Royal Albert Hall και εκεί βρέθηκαν τόσο η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, όσο και οι πρίγκιπας Κάρολος και Καμίλα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Watcher (@hangwithkate)


Η Kate, για μια ακόμη φορά, επέλεξε την σχεδιάστρια Jenny Packham, και φόρεσε μια εκθαμβωτική χρυσή τουαλέτα με πούλιες και διαφάνεια, για να κάνει αυτή τη θεαματική εμφάνιση σε κόκκινο χαλί, στρέφοντας όλα τα βλέμματα πάνω της. Τη συνδύασε δε, με nude γόβες του brand Aquazzura και χρυσά σκουλαρίκια, χωρίς άλλα περιττά κοσμήματα, πέρα από ένα δαχτυλίδι.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Watcher (@hangwithkate)

 

Μέχρι και ο πρωταγωνιστής της ταινίας James Bond: No Time to Die, ο διάσημος ηθοποιός Daniel Craig εντυπωσιάστηκε με το outfit της Δούκισσας και της είπε πως δείχνει υπέροχη!
 

 

Αμέσως δε κάποιοι έσπευσαν να θυμηθούν μια εξίσου εκθαμβωτική εμφάνιση, με ασημί τουαλέτα, που είχε κάνει η αείμνηστη Diana  

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!