WOMEN'S GUIDE

H Khloe Kardashian έκανε κάτι στα μαλλιά της που αξίζει να κάνεις και εσύ

H Khloe Kardashian, όπως και όλες οι διάσημες αδελφές της, συνηθίζουν εδώ και χρόνια να δοκιμάζουν πολλαπλές αισθητικές επεμβάσεις και να αλλάζουν δραστικά την εικόνα τους με κάθε τρόπο. Το κάνουν δε τόσο συχνά, που αν δει κάποιος παλαιότερες φωτογραφίες τους όλες δείχνουν αγνώριστες.

Ειδικά η Khloe για δεκάδες χρόνια, φρόντιζε σχεδόν πάντα, να ισιώνει τα φυσικά σγουρά μαλλιά της και να φορά extentions.


Τώρα όμως, πριν από λίγες ημέρες, μας έδειξε πως άφησε και πάλι τα μαλλιά τους να αποκαλυφθούν στη φυσική τους μορφή και όπως θα δείτε είναι μεσαίου μήκους και πολύ σγουρά και κάπως ατίθασα.


Η ίδια φάνηκε να μην είναι βέβαιη πως της αρέσουν έτσι τα μαλλιά της, αφού ζήτησε από τους φαν της να μην την αποτρέψουν με αρνητικά σχόλια από το να διατηρήσει αυτό το φυσικό λουκ.


Πάντως κανένας hair expert δεν θα της πει να ισιώσει και πάλι τα μαλλιά της, αλλά το ακριβώς αντίθετο ισχύει, αφού όλοι οι ειδικοί σε θέματα μαλλιών επικροτούν αυτή την κίνηση της Khloe.


Συγκεκριμένα οι hair experts προτείνουν, ειδικά μετά το καλοκαίρι, που τα μαλλιά έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ, οι γυναίκες να φροντίζουν να αφήνουν τα μαλλιά τους στη φυσική τους μορφή για ένα χρονικό διάστημα, χωρίς βαφές, ισιωτικές και άλλες παρεμβάσεις, προκειμένου να "ξεκουραστεί" η τρίχα και να επανακτήσει την υγεία της. 


Αν πάλι τα μαλλιά σας είναι πολύ ταλαιπωρημένα και έχουν αδυνατίσει οι άκρες, οι ειδικοί προτείνουν αυτή την εποχή, να αντιγράψετε το παράδειγμα, μια άλλης Kardashian, της Kourtney και να κουρέψετε τα μαλλιά σας αφαιρώντας σημαντικό μέρος από το μήκος τους.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!