GOSSIP

Νίκος- James - Άννα Μαρία απουσίαζαν από τον τελικό του Survivor για τον ίδιο λόγο

Κανένας από τους τρεις κολλητούς φίλους του Survivor, δεν βρέθηκε χθες στον μεγάλο τελικό του Survivor και όπως οι ίδιοι εξήγησαν όλοι απουσίαζαν για τον ίδιο λόγο.

Αρχικά είχε προκληθεί μεγάλος ντόρος για την απουσία του James Καφετζή από τον προχθεσινό Ημιτελικό,  αφοί ο πρώην παίκτης του Survivor, πήγε στο Γαλάτσι, αλλά μετά αποχώρησε.


Ο ίδιος με μια ανάρτησή του έδωσε τελικά εξηγήσεις, λέγοντας πως αναγκάστηκε να αποχωρήσει λόγω του αποτελέσματος ενός τεστ για την Covid -19.

«Ενώ στο τεστ πριν πετάξω για Αθήνα ήμουν αρνητικός, το τεστ πριν τον ημιτελικό ήταν θετικό. Για την ασφάλεια όλων μας, δε θα παραβρεθώ ούτε στον τελικό απόψε καθώς περιμένω τα αποτελέσματα του PCR. Μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα.

Έχω εμβολιαστεί και πρέπει όλοι να εμβολιαστούμε, καθώς αυτή είναι η μόνη λύση στο πρόβλημα.», έγραψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Θυμίζουμε δε πως θετικές στον κορωνοϊό βρέθηκαν και οι δυο πρώην παίκτριες του Survivor Νικολέτα Μαυρίδη και Χριστίνα Κεφαλά.

Και αυτή η ανακοίνωση του James προκάλεσε ένα μίνι... ντόμινο εξελίξεων, αφού οι δυο κολλητοί φίλοι του, που φυσικά είχαν έρθει σε επαφή μαζί του, αναγκάστηκαν και αυτοί να απέχουν από τον Τελικό για προληπτικούς λόγους

«Έχω βάλει τα καλά μου και έχω κάτσει να δω τελικό Survivor κλεισμένη στο σπίτι γιατί μετά την ανακοίνωση του James ότι βγήκε θετικό το Rapid Test του όφειλα να το κάνω. Σε λίγες ημέρες θα κάνω το PCR τεστ και ελπίζω να πάνε όλα καλά! Πάμε Ηλία!», έγραψε στα social media η Άννα Μαρία Βέλλη.

«Ο μαϊντανός James Καφετζής, μετά από rapid test που έκανε βγήκε θετικός. Επειδή ήρθα σε επαφή μαζί του, θεωρώ υπεύθυνο να κάτσω σπιτάκι μου μέχρι να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις και να δω από εδώ τον Ηλία Μπόγδανο να το σηκώνει» έγραψε ο Νίκος Μπάρτζης στα social media.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!