WOMEN'S GUIDE

Τα μαγιό με σούρες είναι απολύτως στη μόδα αλλά κάτι πρέπει να προσέξετε

Αν και μόλις τελειώνει ο πρώτος μήνας το φετινού καλοκαιριού, ήδη έχει φανεί πως ένα από τα μεγάλα trends στα μαγιό της σεζόν είναι οι σούρες.

Από μπικίνι με σούρες στο τοπ, ή ολόσωμα μαγιό με σούρες στο μπούστο και στη κοιλιά, αλλά και μαγιό από γκοφρέ υφάσματα με σούρες, τα social media, ήδη έχουν γεμίσει με ruched swimsuits που δείχνουν να αποτελούν μεγάλη τάση το φετινό καλοκαίρι.


Τα συγκεκριμένα μαγιό, έχουν πολλά πλεονεκτήματα, αλλά και ένα μειονέκτημα.


Συγκεκριμένα τα μαγιό με σούρες στο μπούστο βοηθούν τόσο τις γυναίκες με μικρό στήθος, να δείχνουν πιο πληθωρικές, αλλά και αυτές με πιο πλούσιες καμπύλες να καλύπτουν καλύτερα το πλούσιο στήθος τους, καθώς είναι πιο ελαστικά και άρα έχουν καλύτερη εφαρμογή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Moeva (@moeva_london)


Επίσης ειδικά τα ολόσωμα μαγιό ή τα ψηόμεσα μπικίνι με σούρες στη κοιλιά κολακεύουν και τις γυναίκες που έχουν... παραπανίσια κιλάκια στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ αποπνέουν και ένα vintage style αέρα που επίσης είναι στη μόδα.


Το μεγάλο μειονέκτημα στα μαγιό με σούρες, είναι πως επειδή έχουν περισσότερο ύφασμα, συχνά αργούν να στεγνώσουν. Θυμίζουμε πως όλοι οι γιατροί τονίζουν πως δεν πρέπει να μένουμε πολλή ώρα με βρεγμένα μαγιό καθώς ελλοχεύουν πολλοί κίνδυνοι για την υγεία μας (από την εμφάνιση κολπίτιδας μέχρι δερματικά προβλήματα κ.λπ).


Οπότε πριν επιλέξετε ένα μαγιό (μπικίνι ή ολόσωμο) με σούρες, βεβαιωθείτε πως είναι φτιαγμένο από ύφασμα που στεγνώνει εύκολα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!