GOOD LIFE

Τρία απλά tips για να γεμίσετε με... θετική ενέργεια το σπίτι σας

Το καλοκαιράκι έχει κάνει την εμφάνισή του και από μόνο του αποτελεί αιτία να ανέβει η διάθεσή μας, αλλά ειδικά φέτος, μετά από πολλούς δύσκολους μήνες λόγω πανδημίας, η ανάγκη για ψυχική ανάταση είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Πολλοί προσπαθούν να... ξορκίσουν το κακό των προηγούμενων μηνών, ανανεώνοντας την εξωτερική εμφάνισή τους, αγοράζοντας ρούχα και αξεσουάρ κάνοντας εξόδους και πλάνα για διακοπές, αλλά ίσως ξεχνούν πως και το σπίτι μας χρειάζεται περισσότερη θετική ενέργεια.


Και μπορείτε με μερικά απλά τρικ, να το πετύχετε, εστιάζοντας δε κυρίως σε χώρους του σπιτιού όπου περνάτε τις περισσότερες ώρες κάθε μέρα όπως είναι τα καθιστικά, οι βεράντες και οι κρεβατοκάμαρες.
 

Γεμίστε το σπίτι με φυτά

Τα φυτά, ίσως, είναι ένα από τα στοιχεία που αναφέρονται σε όλα σχεδόν τα άρθρα που αφορούν τη διακόσμηση. Εκτός από λουλούδια,  υπάρχουν και τα φυτά που μπορούν να δημιουργήσουν ένα μικρό δάσος στο σπίτι και να μας κάνουν να νιώσουν το tropical vibe, που θυμίζει καλοκαίρι.

Το λευκό να είναι το κυρίαρχο χρώμα

Είναι το χρώμα της ευτυχίας και αυτό σημαίνει πως διώχνει τις αρνητικές σκέψεις. Μπορεί να γίνει το χρώμα των τοίχων, των επίπλων, των μαξιλαριών ακόμα και των κορνιζών που διακοσμούν τα τραπεζάκια.

Θαλασσινό αλάτι και αντίο αρνητική ενέργεια

Το φενγκ σούι αναφέρει πως το θαλασσινό αλάτι απομακρύνει την αρνητική ενέργεια.

Τι χρειάζεται να κάνουμε:

Ρίχνουμε πέντε κουταλιές της σούπας σε έναν κουβά με νερό και με αυτό σφουγγαρίζουμε τα πατώματα του σπιτιού μας.

Αλλιώς, μπορούμε να βάλουμε ένα μπολ με αλάτι στις γωνίες που βρίσκονται στα βορειοανατολικά και στα νοτιοδυτικά του σπιτιού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!