WOMEN'S GUIDE

Πολλές λάτρεψαν αυτό το εκκεντρικό πουκάμισο - τοπ της Kim [εικόνες]

Τα cut outs είναι στη μόδα και η Kim Kardashian τα τίμησε με το δικό της τρόπο προκαλώντας για μια ακόμη φορά, χαμό στα social media.

Η διαβόητη Kim Kardashian έχει αποδείξει πως η ίδια μπορεί και λανσάρει μόδες και ενώ ακολουθεί τις τάσεις κάθε σεζόν, φροντίζει να τις υιοθετεί πάντα με τη δική της προσωπική πινελιά.


Φέτος λοιπόν που τα cut outs είναι απολύτως στη μόδα (δηλαδή τα μαγιό, τοπ, φορέματα κ.λπ με κοψίματα που αποκαλύπτουν την επιδερμίδα ακόμα και στα πιο ευφάνταστα σημεία) η Kim επέλεξε να βάλει ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο cut out τοπ, το οποίο θύμιζε πουκάμισο, με κοψίματα παντού: ακόμα και σε μεγάλη επιφάνεια κάτω από τις μασχάλες και τα χέρια.


Η ίδια το συνδύασε με μαύρο δερμάτινο παντελόνι (ναι και ας μπαίνει σε λίγο το καλοκαιράκι, η Kim από πέρυσι είχε ασπαστεί την τάση να φοράμε δερμάτινα και τους εαρινούς μήνες) και με μυτερά δερμάτινα ψηλοτάκουνα μποτίνια.


Και αυτό το outfit της Kim και ειδικά το top μάλλον το λάτρεψαν πολλές αν κρίνουμε από τα εκατομμύρια θετικά σχόλια που συγκέντρωσε.


Αξίζει δε να σημειωθεί πως αυτό το outfit η Kim το είχε βάλει τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν έκανε μια βραδινή έξοδο στο Λος Άντζελες, αλλά η ίδια φρόντισε τώρα να το ανεβάσει στα social media.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!