GOSSIP

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς είπε πως του χρόνου ίσως πάει στο Survivor [βίντεο]

Το τηλεοπτικό κοινό, γνώρισε το Δημήτρη Κεχαγιά, μέσα από τη συμμετοχή του στο Big Brother, όπου προκάλεσε πολλά σχόλια η σχέση του με την τραγουδίστρια Σοφία Δανέζη. Ο ίδιος τώρα μίλησε και για αυτή τη σχέση, αλλά και για την πιθανότητα να γίνει παίκτης του Survivor.

Πριν από λίγες μέρες στα γενέθλια της Σοφίας Δανέζη, η πρώην παίκτρια του Big Brother έσβησε τα κεράκια στην τούρτα-έκπληξη χωρίς εκείνον αλλά με την παρουσία της Αφροδίτης.

«Γιατί να πάω στην έκπληξη; Κάναμε παρέα, τα παιδιά να περνάνε καλά και ο καθένας κάνει τη ζωή του. Το έχω αφήσει πίσω γιατί δεν υπάρχει και τίποτα άλλο ούτως ή άλλως. Ό,τι είχαμε μοιραστεί, ότ,ι είχαμε κουβεντιάσει μένει εκεί και ο καθένας κάνει τη ζωή του» είπε ο Κεχαγιάς μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μίλησε δε και για το Survivor. «Υπήρξε μια κουβέντα για το Survivor, χωρίς να επεκταθούμε σε όλο αυτό. Δεν θεωρώ ότι ήταν η κατάλληλη επιλογή για εμένα, οπότε την άφησα στην άκρη. Μπορεί του χρόνου», δήλωσε ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Ο πρώην παίκτης του Big Brother «παραπονέθηκε» ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος του έταξε να πιουν έναν καφέ αλλά δεν έχει γίνει ακόμα.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παραδέχτηκε ότι όντως του χρωστάει έναν καφέ και του υποσχέθηκε ότι θα τον πιουν όταν εμβολιαστεί. Επίσης ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε και τη σχέση του Κεχαγιά και της Δανέζη λέγοντας: «Δεν νομίζω να ήταν και ποτέ μαζί, εκτός από αυτή την τηλεοπτική διαδικασία που έδινε διαβατήρια συνέχειας».

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!