WOMEN'S GUIDE

Η Kim Kardashian μας δίνει το πιο απλό beauty tip κατά της κυτταρίτιδας

Η διαβόητη Kim Kardashian, εδώ και χρόνια δίνει beauty tips και προτάσεις για life hacks, που έχουν γίνει απίστευτα δημοφιλή και έχει και ένα tip και για την κυτταρίτιδα.

Η Kim ήταν αυτή που έμαθε σε πολλές τα spanx και έκανε μόδα τα εσώρουχα σύσφιξης, μέχρι που λάνσαρε το δικό της brand, είναι αυτή που είπε πως η τέλεια ενυδατική για όλο το σώμα είναι η κρέμα ματιών (αν έχεις τα λεφτά για να αγοράζεις τεράστιες ποσότητες κρέμας ματιών) και μας έχει χαρίσει πολλά άλλα tips. Αλλά η συμβουλή της κατά της κυτταρίτιδας  είναι εντελώς ανέξοδη.

Η συμβουλή της Kim για να εξαφανιστεί μια και καλή η κυτταρίτιδα, είναι η ανάμειξη ενός λαδιού σώματος και λοσιόν σώματος και η εφαρμογή του σε στεγνό δέρμα πριν από την άσκηση. “Βάζω το λάδι του σώματος σε όλο το σώμα μου γιατί άκουσα πως αν το βάλεις πριν ασκηθείς, θα έχεις πολύ στιβαρό δέρμα και χωρίς ρυτίδες”, εξήγησε σε ένα βίντεο του Snapchat.

Αυτό το hack, όμως, λειτουργεί πράγματι ώστε να σφίγγει το δέρμα σας;

Ενώ βάζετε αυτό το μείγμα πριν πάτε στο γυμναστήριο μπορεί να σας δώσει μια σέξι λάμψη χωρίς καν να χρειαστεί πραγματικά να ιδρώσετε, η Jessica Weiser, MD, του New York Dermatology Group δεν πιστεύει ότι είναι η καλύτερη ιδέα. «Η εφαρμογή λαδιού πριν από την προπόνηση θα αυξήσει πιθανώς την παραγωγή θερμότητας στο σώμα και θα μπορούσε ενδεχομένως να φράξει πόρους», λέει. “Συνήθως τα λάδια εφαρμόζονται καλύτερα για να καθαρίσουν το υγρό δέρμα για να παγιδεύσουν την υγρασία και να ενισχύσουν τη διείσδυση των δραστικών συστατικών στο δέρμα.”

Όταν χρησιμοποιούνται σωστά, τα έλαια μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στο δέρμα. “Μερικά περιέχουν ρετινόλη ως πρόσθετο συστατικό που βοηθά στην τόνωση της παραγωγής κολλαγόνου και θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων”, εξηγεί η Δρ Weiser. “Ορισμένα αιθέρια έλαια μπορούν να κάνουν το δέρμα να φαίνεται πιο σφριγηλό και να φέρουν αντιοξειδωτικά αποτελέσματα για να αντιστρέψουν τη βλάβη στα κύτταρα του δέρματος.”

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!