GOOD LIFE

Μία χρήση του μπότοξ που πιθανά δεν ξέρετε

Όλοι γνωρίζουν πως η θεραπεία με ενέσεις μπότοξ, χρησιμοποιείται ευρέως για την πρόληψη ρυτίδων και την αντιγήρανση. Αυτό που πολλοί δεν ξέρουν είναι πως το μπότοξ είναι όπλο και κατά της υπεριδρωσίας.

Η θεραπεία της υπεριδρωσίας με botox αποτελεί τη θεραπεία εκλογής για την παλαμιαία υπεριδρωσία, καθώς και για την υπεριδρωσία μασχαλών και πελμάτων. Το botox (αλλαντική τοξίνη τύπου Α) αναστέλλει την ενεργοποίηση των ιδρωτοποιών αδένων και μειώνει την εφίδρωση.

H θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι ιδανική και αποτελεσματική σε όλες τις μορφές υπεριδρωσίας. Ειδικά για την παλαμιαία υπεριδρωσία και την υπεριδρωσία των πελμάτων είναι ίσως η πιο απλή, ασφαλής και αποτελεσματική λύση. Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι επίσης αποτελεσματική και σε υπεριδρωσία προσώπου καθώς και άλλων περιοχών.

Πριν τη θεραπεία υπεριδρωσίας με botox προηγείται χαρτογράφηση της περιοχής με test αμύλου - ιωδίου. Στη συνέχεια ενίεται το botox ενδοδερμικά με τρόπο κατά το δυνατόν ανώδυνο .Η θεραπεία υπεριδρωσίας με botox είναι θεραπεία εκλογής για την παλαμιαία υπεριδρωσία που ταλαιπωρεί πολλούς ασθενείς.

Η θεραπεία της υπεριδρωσίας με botox είναι παροδική. Το αποτέλεσμα διαρκεί περίπου 6 μήνες, αν και έχει παρατηρηθεί πιο παρατεταμένη δράση μετά από πολλές εφαρμογές. Στην παλαμιαία υπεριδρωσία η διάρκεια δράσης του κυμαίνεται από 5 έως 8 μήνες.

Το κόστος της θεραπείας της υπεριδρωσίας με botox ξεκινά από τα 300 Ευρώ. Υπάρχει η δυνατότητα κάλυψης του κόστους του φαρμάκου από ορισμένα ταμεία. Στις περιπτώσεις αυτές το κόστος θεραπείας της υπεριδρωσίας με botox ξεκινά από τα 150 μόλις Ευρώ.

Τέλος μακροχρόνιες ανεπιθύμητες ενέργειες της θεραπείας υπεριδρωσίας με botox δεν υπάρχουν. Μια ήπια μυική αδυναμία του χεριού στην παλαμιαία υπεριδρωσία είναι παροδική.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!