WOMEN'S GUIDE

Αυτό το 60s' style μακιγιάζ ματιών είναι hot trend - Μάθε πως θα το πετύχεις

Η πανδημία και η χρήση της προστατευτικής μάσκας, είχε σαν αποτέλεσμα να δοθεί μεγάλη έμφαση στο μακιγιάζ ματιών αφού μόνο αυτά είναι ορατά στο πρόσωπο όταν φοράς μάσκα.

Και ένα από τα πιο hot trends στο μακιγιάζ ματιών που γιγαντώνεται τους τελευταίους μήνες, είναι αυτό με διπλή γραμμή eyeliner πάνω και κάτω στα βλέφαρα και φυσικά θυμίζει τις σταρ της δεκαετίας του 60', όπως το μοντέλο Twiggy και τη Cher .



Βέβαια δεν είναι και πολύ εύκολο να το πετύχεις, ακόμα και αν έχεις γίνει... εξπέρ στο eyeliner.


Οι beauty experts σου προτείνουν να βάλεις πρώτα κανονικά eyeliner στο πάνω περίγραμμα των ματιών σου και μετά να κάνεις ένα... στένσιλ για να πετύχεις την πάνω γραμμή.


Έτσι ή κόψε ένα χαρτί που θα καλύπτει ακριβώς όλο το βλέφαρο και θα αποτελεί τη βάση για την πάνω γραμμή eyeliner ή προσπάθησε να σχηματίσεις αρχικά κουκκίδες στην αρχή, τη μέση και την άκρη των βλεφάρων και μετά να τις ενώσεις.


Το κόλπο για να πετύχεις το σωστό σημείο για να βάλεις τις αρχικές κουκίδες είναι να κοιτάς ευθεία στον καθρέφτη, εκτός και αν τα βλέφαρά σου είναι κάπως βαθουλωτά ή σακουλωτά, οπότε, τότε βάλε το καθρεφτάκι σου χαμηλά κοντά στο πηγούνι σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@ioana_cristea)


Δες και  ένα βίντεο με tips που θα σε βοηθήσουν.

 


 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!