GOSSIP

Πολύ κακή είναι η ψυχολογία του Pitt μετά τις εξελίξεις στο διαζύγιο με τη Jolie

Φίλος του χολιγουντιανού σταρ αποκαλύπτει πως ο 57χρονος διάσημος ηθοποιός βρίσκεται σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Pitt, βλέπει τη δικαστική διαμάχη που έχει με την πρώην σύζυγό του Angelina Jolie, να παίρνει άσχημη τροπή, καθώς εκκρεμούν οικονομικά ζητήματα, αλλά κυρίως θέματα που σχετίζονται με την επιμέλεια και τη κηδεμονία των 6 παιδιών τους.


Θυμίζουμε πως πρόσφατα το “The Blast” δημοσίευσε ότι η Angelina Jolie έχει καταθέσει ήδη αρκετά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Pitt υπήρχε ενδοοικογενειακή βία, ενώ άλλα δημοσιεύματα αποκάλυψαν πως ήδη έχει καταθέσει εις βάρος του Pitt ο μεγάλος γιος του Madoxx ο οποίος μάλιστα επιθυμεί να αλλάξει το επίθετό του από Pitt σε Jolie.


Και τώρα πηγή που βρίσκεται πολύ κοντά στον ηθοποιό δήλωσε στο The Blast: «Ο Brad είναι διαλυμένος που η Angelina επέλεξε αυτόν τον δρόμο. Υπάρχουν πολλά συναισθήματα που έχουν μείνει από αυτόν τον γάμο. Εχει αναλάβει την ευθύνη για τις πράξεις του, έχει σταματήσει να πίνει. Ο γάμος τους ήταν πολύ παθιασμένος και τοξικός ανά περιόδους και όπως όλα τα ζευγάρια είχαν καβγάδες. Είχαν όμως και υπέροχες στιγμές μαζί».

«Ο Brad ποτέ δεν επιτέθηκε στην Angelina. Ωστόσο οι δικηγόροι του θεωρούν ότι επίτηδες έγινε διαρροή των εγγράφων για να επηρεαστεί η κοινή γνώμη. Νιώθει ότι τον απομονώνουν όλο και περισσότερο από τα παιδιά του και αυτό είναι καταστροφικό για εκείνον».

Ο Pitt ζητούσε από την πρώτη στιγμή να μοιραστεί η κηδεμονία και συνεπώς να μπορεί να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του, κάτι με το οποίο η Jolie όχι μόνο δεν ήταν σύμφωνη αλλά ήθελε να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία για να κόψει κάθε επαφή με τον πατέρα τους.

Η συγκεκριμένη δικαστική διαμάχη θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον αφού κάθε πλευρά θα καλέσει διάσημους μάρτυρες υπεράσπισης. Ο Pitt έκανε ήδη την πρώτη έκπληξη, καλώντας να καταθέσει υπέρ του η Jillian Armenante, ηθοποιός και συμπρωταγωνίστρια της Jolie στην ταινία Girl, Interrupted το 1999, αλλά και αρκετούς σωματοφύλακες και ψυχίατρους.

H Jolie, εκτός από τις αποδείξεις που σκοπεύει να παρουσιάσει, θα χρησιμοποιήσει εναντίον του την εξάρτηση που είχε από το αλκοόλ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν αναφορές και στις σχέσεις που είχε με άλλες γυναίκες. 

Ο Pitt έχει παραδεχτεί ήδη δημόσια ότι μετά τον χωρισμό με τη Jolie παρακολούθησε συνεδρίες των ανώνυμων αλκοολικών για ενάμιση χρόνο. Στη συνέντευξη του στους New York Times, ο Pitt είχε μιλήσει για εκείνη την περίοδο της ζωής του και για τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να σταματήσει να πίνει. «Ό,τι είχα να πάρω το πήρα, γι’ αυτό σταμάτησα το ποτό», είχε εξομολογηθεί.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!