GOSSIP

Η Jolie θα εμφανίσει αποδείξεις κατά του Pitt για ενδοοικογενειακή βία

Αν και έχουν περάσει σχεδόν 5 χρόνια από όταν οι Pitt -Jolie ανακοίνωσαν πως χωρίσουν, το διαζύγιο δεν έχει οριστικοποιηθεί και σύντομα θα ξεκινήσει η δίκη και δημοσίευμα αποκαλύπτει πως η Jolie θα εμφανιστεί ενώπιον των δικαστών με... βαριά όπλα κατά του Pitt στη φαρέτρα της.

Σύμφωνα με το The Blast, διέρρευσαν έγγραφα από τη δικογραφία στα οποία φαίνεται ότι η Angelina Jolie κατέχει στα χέρια της, αποδείξεις για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου της με τον Brad Pitt.

Μάλιστα, σε άλλο έγγραφο αναφέρεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο στη δίκη να καταθέσουν τα τρία μικρότερα παιδιά τους, δηλαδή η Shiloh, ο Knox και η Vivienne, αν το δικαστήριο το επιτρέψει.

Επιπλέον και τα μεγαλύτερα -υιοθετημένα- παιδιά του ζευγαριού μπορούν να καταθέσουν αν χρειαστεί, καθώς είναι πλέον ενήλικα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η διαμάχη ανάμεσα στην Angelina Jolie και τον Brad Pitt άρχισε τον Σεπτέμβριο του 2016 και μέχρι σήμερα δεν έχουν καταφέρει να καταλήξουν για την επιμέλεια των παιδιών τους και το μοίρασμα της περιουσίας τους.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!