GOSSIP

Κατά του Brad Pitt κατέθεσε σε δικαστή ο γιος του Madoxx

Πολύ δύσκολη φαίνεται πως θα είναι η δικαστική διαμάχη για τον Brad Pitt μετά το πολύκροτο διαζύγιο του σταρ με την Angelina Jolie.

Πέντε χρόνια μετά το διαζύγιο, η κόντρα τους συνεχίζεται καθώς εκκρεμούν ζητήματα που σχετίζονται με την επιμέλεια των παιδιών (το ζευγάρι είχε υιοθετήσει 3 παιδιά και είχε αποκτήσει και 3 βιολογικά παιδιά), αλλά και οικονομικά θέματα και στη νέα δικαστική διαμάχη τα πράγματα δείχνουν σκούρα για τον Pitt.

Ήδη σύμφωνα με το The Blast, διέρρευσαν έγγραφα από τη δικογραφία στα οποία φαίνεται ότι η Angelina Jolie κατέχει στα χέρια της, αποδείξεις για την ενδοοικογενειακή βία που βίωσε κατά τη διάρκεια του διετούς γάμου της με τον Brad Pitt.

Μάλιστα, σε άλλο έγγραφο αναφέρεται ότι υπάρχει ενδεχόμενο στη δίκη να καταθέσουν τα τρία μικρότερα παιδιά τους, δηλαδή η Shiloh, ο Knox και η Vivienne, αν το δικαστήριο το επιτρέψει.

 

Και τώρα το Us Weekly αποκαλύπτει πως ήδη έχει καταθέσει εις βάρος του πατέρα του, ο μεγάλος γιος του Madoxx.

 

Ο 19χρονος, που είναι φοιτητής πανεπιστημίου στη Σεούλ της Ν. Κορέας, σύμφωνα με το δημοσίευμα «έχει ήδη καταθέσει ως ενήλικας στη συνεχιζόμενη διαφωνία για την επιμέλεια. Δν ήταν πολύ κολακευτικά αυτά που είπε για τον Pitt». Η πηγή αποκάλυψε επίσης πως ο  19χρονος θέλει να αφαιρέσει νόμιμα το επίθετο Pitt  από το όνομά του, κάτι που η μητέρα του «δεν υποστηρίζει».

 

«Δεν χρησιμοποιεί το Pitt ως επώνυμό του σε έγγραφα που δεν είναι νόμιμα και αντ’ αυτού χρησιμοποιεί το Jolie» ανέφερε η πηγή. «Ο Madoxx θέλει να αλλάξει νόμιμα το επίθετό του σε Jolie κάτι που η Angelina δεν υποστηρίζει».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!