GOSSIP

«Ποιος είναι αυτός;» είπε σήμερα ο Κούγιας για τον Καπουτζίδη [βίντεο]

Εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη, είχαμε, αφού σήμερα Τετάρτη το πρωί, ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στον Άρειο Πάγο για να καταθέσει αναφορές εναντίον των εισαγγελέων, της ανακρίτριας και του δικαστικού συμβουλίου, που εξέτασαν την υπόθεση για την οποία κατηγορείται ο τέως καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης.

Φτάνοντας στον Άρειο Πάγο ο Αλέξης Κούγιας μίλησε στους δημοσιογράφους και εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να καταθέσει τις 3 αναφορές.

Ο γνωστός ποινικολόγος δέχτηκε σχετική ερώτηση και για τον Γιώργο Καπουτζίδη, για τον οποίο σε πρόσφατη ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας είχε πει πως του «επιφυλάσσει ιδιαίτερη μεταχείριση στα δικαστήρια»  και απάντησε για ακόμη μια φορά με αιχμηρό τρόπο.

«Ποιος είναι αυτός για να ασχοληθώ πλέον σοβαρά μαζί του; Έχω μια διαφορετική προσέγγιση και ως άνθρωπος και ως οικογενειάρχης. Ο κύριος Καπουτζίδης έκανε μια ανάρτηση με μια φωτογραφία η οποία δεν έχει καμία σχέση με αυτό που αναφέρει. Μια δυσφήμιση από τον Λαζόπουλο και έναν τραυματισμό μου από μπράβους. Υπάρχει σχετική δικογραφία και αυτό θα το αντιμετωπίσει στο δικαστήριο. Το παρουσίασαν ως τακουνιά. Τη φωτογραφία αυτή τη δημοσίευσε ο Καπουτζίδης για να διακωμωδήσει εμάς τους ανθρώπους που έχουμε επιλέξει έναν άλλον τρόπο να ζούμε στη ζωή μας από την ομοφυλοφιλία. Έναν διαφορετικό τρόπο να επιλέγουμε τον ερωτικό μας σύντροφο, να κάνουμε οικογένεια και να διαπαιδαγωγούμε τα παιδιά μας. Από ότι λένε είναι καλός καλλιτέχνης. Δεν τον έχω δει. Τυχαία ένα Σάββατο σε μια εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είδα αυτόν να κοιτάζονται με τον ερωτικό του σύντροφο και να αφιερώνουν τραγούδια και να διατυμπανίζουν έναν άλλο τρόπο ζωής που εμένα δε με εκφράζει. Έβαλα τα παιδιά μου να κοιμηθούν, άλλαξα κανάλι και αυτό ήταν όλο. Από εκεί και πέρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δικαίωμά του και το σέβομαι. Όπως και εγώ δικαίωμά μου να λέω αυτά που λέω και να διατυμπανίζω τις απόψεις μου» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!