WOMEN'S GUIDE

Το έντονο μαύρο eyeliner κάνει δυναμικό comeback στο μακιγιάζ

Μετά και την πρόσφατη εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης είναι ολοφάνερο, πως ένα από τα μεγαλύτερα beauty trends της χρονιάς είναι το μακιγιάζ με έντονο eyeliner.

Οι περισσότεροι σχεδιαστές και brands (από τη Victoria Beckham μέχρι τους Rebecca Minkoff,  Samndy Liand, Alice + Olivia, Christian Cowan και Libertine) επέλεξαν να παρουσιάσουν τις νέες κολεξιόν τους, με τα μοντέλα να έχουν έντονο (ή και λιγότερο έντονο αλλά πάντα εμφανές) μαύρο eyeliner.


Και οι beauty experts εξηγούν πως αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού η μόδα σπεύδει να εναρμονιστεί με τις συνθήκες των καιρών και καθώς η πανδημία και η χρήση προστατευτικής μάσκας έχουν αναδείξει ως άκρως σημαντικό το μακιγιάζ ματιών (τα καλλυντικά ματιών και φρυδιών σημειώνουν αλματώδη αύξηση πωλήσεων έναντι των κραγιόν) αποφάσισαν να τονίσουν ακόμα περισσότερο το βλέμμα, που είναι το πιο ορατό σημείο του προσώπου όταν φοράς μάσκα.


Αυτό δε το trend μάλλον ήρθε για να μείνει, αφού οι επιστήμονες εκτιμούν πως η χρήση της μάσκας δεν θα σταματήσει να είναι υποχρεωτική σε πολλά μέρη ακόμα και τα επόμενα δύο τουλάχιστον έτη.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!