WOMEN'S GUIDE

H Lucy Hale ακολουθεί το νέο hair trend και γίνεται σταδιακά... ξανθιά [εικόνες]

Το 2021, αναμένεται να είναι η χρονιά που θα δούμε πολλές σταρ να γίνονται πιο... ξανθιές, αφού οι ξανθές αποχρώσεις, όπως και οι κόκκινες, αποτελούν μεγάλο hair trend.

Μάλιστα οι hair experts προτείνουν, ειδικά στις πιο μελαχρινές, να μην κάνουν μια απότομη αλλαγή σε ξανθά μαλλιά, αλλά να ξεκινήσουν να ξανθαίνουν τα μαλλιά τους σταδιακά, ακολουθώντας τις εποχές του χρόνου, έχοντας μέχρι το καλοκαίρι αποκτήσει ένα πολύ ξανθό hair look που θα μοιάζει... sun kissed!


Αυτό κάνει και η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Lucy Hale.


H star της τηλεοπτικής σειράς Pretty Little Liars, έγινε αρχικά διάσημη με πολύ σκούρα μαλλιά, αλλά τώρα σταδιακά θα γίνει ξανθιά.


Εδώ και χρόνια η ηθοποιός εμπιστεύεται τη διάσημη hair expert Kristin Ess, που υπογράφει και το ομώνυμο brand προϊόντων περιποίησης μαλλιών και η ίδια η Kristin εξηγεί πως είναι προτιμότερο να επιλέγουμε μια σταδιακή μετάβαση σε ξανθές αποχρώσεις, αφού οι ραγδαίες αλλαγές στο χρώμα κάνουν ζημιά στην τρίχα.


Έτσι η Lucy, πριν από ένα περίπου μήνα, είχε αποκτήσει χάλκινες αποχρώσεις στα μαλλιά της και τώρα έγινε πιο ξανθιά και φυσικά έπεται συνέχεια μέχρι να αποκτήσει ένα πιο ξανθό εαρινό hair look.


Μπορείτε και εσείς να υιοθετήσετε αυτή την πρακτική και να συζητήσετε με την κομμώτριά σας μια σταδιακή αλλαγή χρώματος μαλλιών. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή, αλλά να θυμάστε πως είναι για το καλό της υγείας των μαλλιών σας,
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!