WOMEN'S GUIDE

H Demi Lovato εξηγεί γιατί χαίρεται που έχει κυτταρίτιδα και ραγάδες [εικόνες]

Οι περισσότερες γυναίκες στον κόσμο, στο άκουσμα των λέξεων κυτταρίτιδα και ραγάδες... τρελαίνονται καθώς θεωρούν πως πρόκειται για δύο πράγματα που αποτελούν εχθρούς της ομορφιάς, ωστόσο η ποπ σταρ Demi Lovato θέλησε να πει σε όλους πως αυτό είναι λάθος.

Η 27χρονη διάσημη τραγουδίστρια, δεν έχει κρύψει το γεγονός πως αντιμετώπιζε για χρόνια πρόβλημα με το βάρος της και την εξωτερική εμφάνισή της, ενώ έχει εξομολογηθεί πως είχε και διατροφικές διαταραχές.


Και τώρα θέλησε να στείλει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες, εξηγώντας πως πρέπει να αγαπούν το σώμα τους και να μην φρικάρουν αν έχουν ραγάδες.


Η σταρ με καμάρι δείχνει τα σημάδια στα μπούτια της και μάλιστα τα έχει τονίσει με γκλίτερ και εξηγεί μέσω της ανάρτησή της στο Instagram, πως και η ίδια μεγαλώνοντας θεωρούσε "φυσιολογικό" το να κάνει κάποια εμετό για να μην πάρει κιλά ή να σιχαίνεται την κυτταρίτιδα.


Παράλληλα είπε πως πίστευε πως ποτέ δεν μπορεί κανείς να ξεπεράσει πραγματικά μια διατροφική διαταραχή.


Αλλά η ίδια το κατάφερε και εξηγεί πως για πρώτη φορά στη ζωή της, ο διαιτολόγος της είδε τις ραγάδες στο κορμί της και της είπε πως αυτό ακριβώς είναι η ένδειξη πως έχει ξεπεράσει την διατροφική διαταραχή της.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!