WOMEN'S GUIDE

H Δούκισσα Νομικού ανανέωσε το hair look της λίγο πριν επιστρέψει στην tv

Τώρα που τα κομμωτήρια στην Ελλάδα άνοιξαν και πάλι τις πόρτες τους μετά από πολυήμερη καραντίνα, πολλές celebrities έσπευσαν να ανανεώσου τα hairl looks τους.

Μεταξύ αυτών και η Δούκισσα Νομικού, που ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση.


Θυμίζουμε πως τα τελευταία χρόνια η 32χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο είχε επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση και είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της και απέκτησε δύο παιδιά με το σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Όμως στις αρχές της νέας χρονιάς η Δούκισσα θα είναι η παρουσιάστρια του νέου τηλεοπτικού σόου MakeOver που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. 

Λίγο πριν την επιστροφή της στη μικρή οθόνη μετά από τρία χρόνια απουσίας, η Δούκισσα Νομικού θέλησε να ανανεωθεί εμφανισιακά και να αλλάξει τα μαλλιά της.

Έτσι, αφέθηκε στα χέρια του κομμωτή της και άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της, αλλά και κούρεμα! Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με το νέο της hair look και μοιράστηκε την εικόνα με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω Instagram. 

“Καλημέρα Ξεκίνησα το δικό μου… makeover Νέο χρώμα στα μαλλιά, νέο κούρεμα! Πως σας φαίνεται;”, έγραψε στη λεζάντα και τα likes “έπεσαν” βροχή!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!