WOMEN'S GUIDE

Η Τζένη Μπότση έκανε το κούρεμα που είναι το πιο hot αυτή την εποχή

Άλλες χρονιές, τέτοια εποχή, πολλές γυναίκες έκαναν τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα εν όψει των ρεβεγιόν, αλλά η φετινή χρονιά δεν μοιάζει με τις προηγούμενες.

Κάτι το lockdown που αναγκάζει πολλούς να παραμείνουν στα σπίτια τους, κάτι το γεγονός πως δεν θα κάνουμε glam ρεβεγιόν φέτος καθώς η εστίαση είναι κλειστή, κάτι το γεγονός πως αυτό το κούρεμα ούτως ή άλλως αποτελεί trend της χρονιάς, κάτι όλα αυτά μαζί , τις τελευταίες μέρες είδαμε πολλές celebrities (από την Lopez μέχρι την Kylie Jenner) να επιλέγουν να αποκτήσουν ένα καρέ κούρεμα λίγο πριν τις γιορτές. Άλλωστε μιλάμε για ένα στιλάτο κούρεμα, που βοηθά την τρίχα να δυναμώσει και είναι "εύκολο" στη συντήρησή του.

Και αυτό έκανε και η ηθοποιός Τζένη Μπότση, η οποία με του άνοιξαν και πάλι τα κομμωτήρια στην Ελλάδα, έκανε μια θεαματική αλλαγή στα μαλλιά της.


«Στις δύσκολες -περίεργες -μοναχικές κλπ κλπ.. ώρες που περνάμε , ας κάνουμε κάτι για τους εαυτούς μας», σημειώνει σε ανάρτηση που έκανε ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι υπεύθυνος για το νέο της look είναι ο Πάνος Καλλίτσης. «Έφυγε ένα βάρος από πάνω μου!! Και ….θα πω: 10 χρόνια νεότερη αισθάνομαι!- και δεν θέλω σχόλια», είπε η 48χρονη ηθοποιός.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jenny Botsi (@jennybotsi)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!