WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε πως απέκτησε αυτό το τέλειο wet look η Jennifer Lopez

Η Jennifer Lopez έκλεψε τις εντυπώσεις στη φετινή τελετή απονομής των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων και εκτός από τις σέξι εμφανίσεις της στη σκηνή και στο κόκκινο χαλί, πολλές πρόσεξαν και το εντυπωσιακό wet hair look που είχε επιλέξει η σταρ.

Φέτος το χειμώνα, τα wet looks αποτελούν μεγάλο hair trend, κόντρα σε όσα ίσχυαν τα προηγούμενα χρόνια, όταν τα βρεγμένα και wavy looks θεωρούνταν μόνο καλοκαιρινά hair looks.


Και φυσικά το wet look της JLo, το επιμελήθηκε ο διάσημος κομμωτής Chris Appleton, που εδώ και χρόνια είναι βασικός συνεργάτης στης σταρ.


Ο ίδιος αποκάλυψε αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποίησε για αυτό το hair look και συγκεκριμένα μάθαμε πως αρχικά εφάρμοσε σε νωπά μαλλιά ειδικό σπρέι που δίνει όγκο και ελαστικότητα στις μπούκλες και βοηθά στο να μειωθεί το φριζάρισμα, μετά στέγνωσε τα μαλλιά με φυσούνα, μετά έβαλε ένα serum κατά του φριζαρίσματος, μετά με το σίδερο μαλλιών στην πιο χαμηλή ένταση έκανε πολύ ελαφριές μπούκλες από τη ρίζα μέχρι την άκρη και τέλος ψέκασε ένα σπρέι λάμψης.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!