GOSSIP

Καλά είναι τα νέα για την πορεία της υγείας του Γιώργου Μαυρίδη

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης, νοσηλεύεται εδώ και μέρες σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς κόλλησε κορωνοϊό και η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε σοβαρή.

Χθες δε έγινε γνωστό πως και η αρραβωνιαστικιά του Κρίστη Καθάργια, η οποία επίσης είχε κολλήσει τον ιό, χρειάστηκε τελικά να μπει και η ίδια σε νοσοκομείο, χωρίς ωστόσο το ζευγάρι να νοσηλεύεται στην ίδια κλινική.


Τα όσα είπαν και οι δυο για τα όσα βίωσαν μόλις νόσησαν με Covid-19 συγκλονίζουν.


Τώρα όμως ευτυχώς έχουμε καλύτερα νέα για την πορεία της υγείας του Γιώργου Μαυρίδη.


Η δικηγόρος του μέσα μίλησε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και αποκάλυψε πως ο Γιώργος Μαυρίδης λαμβάνει κανονικά τη θεραπεία του και ευτυχώς ο οργανισμός του αντιδρά θετικά.

«Ευτυχώς αντιδρά θετικά στη θεραπεία. Ο Γιώργος είναι δυνατό παιδί, έχει δυνατό οργανισμό και θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Όχι, δεν είναι διασωληνωμένος. Είναι σε θάλαμο, παίρνει τη θεραπεία κανονικά όπως όλοι οι ασθενείς με covid και ευτυχώς αντιδρά θετικά που είναι το βασικό για να μη φτάσει στη διασωλήνωση. Ψυχολογικά, όπως ο οποιοσδήποτε βρίσκεται στο νοσοκομείο, δεν νομίζω ότι είναι καλά», είπε η δικηγόρος του Γιώργου Μαυρίδη, η Ματίνα Μάλλα.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!