GOSSIP

Η σύντροφος του Γιώργου Μαυρίδη συγκλονίζει μιλώντας για τον κορωνοϊό

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η αρραβωνιαστικιά του έχουν και οι δυο νοσήσει με Covid -19 και αποτελούν το ζωντανό παράδειγμα, πως ο κορωνοϊός χτυπά... άσχημα και τους νεότερους ανθρώπους.

Χθες έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής και tattoo artist Γιώργος Μαυρίδης και η αρραβωνιαστικιά του Κρίστη Καθάργια βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και τα συμπτώματα που τους ταλαιπωρούν είναι αρκετά έντονα.

Μάλιστα ο 42χρονος Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και συγκλονίζουν τα sms που έστειλε μέσα από την κλινική ενώ ο ίδιος αποκάλυψε πως νοσεί και η σύντροφός του.

Η Κρίστη μίλησε χθες σε τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή για την περιπέτειά τους και η αδυναμία της διακρίνονταν ακόμα και από τον τόνο της φωνής της.

Η Κρίστη Καθάγρια ανέφερε: «Μας έπιασε πολύ βαριά. Πολύ χάλια. Ο Γιώργος δεν μπορεί, πάει να βγάλει μια κουβέντα και βήχει πάρα πολύ από τα πνευμόνια του. Είμαστε πάρα πολύ δύσκολα και οι δύο. Έχουμε όλα τα συμπτώματα και οι δύο. Ο Γιώργος είχε και τη δύσπνοια. Και στον λαιμό πονάς και δεν μυρίζεις και δεν έχεις γεύση.

Ο Γιώργος είναι ήδη μια βδομάδα έτσι. Ξεκίνησε τη  προηγούμενη Δευτέρα και εγώ ξεκίνησα την Πέμπτη. Χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, εγώ ακόμα κάθομαι στο σπίτι και θα δούμε πως θα εξελιχθώ κι εγώ και αν θα χρειαστεί να ακολουθήσω. Δεν μπορώ να σηκωθώ, νιώθω ότι όλο θέλω να κοιμάμαι από την αδυναμία και δεν μπορώ να πάω ούτε μέχρι το μπάνιο. Λέγαμε δύσκολα θα κολλήσουμε γιατί προσέχαμε αλλά στην πράξη δεν μπορούσαμε να το φανταστούμε τόσο δύσκολο. Αυτοί που το περνάνε ελαφριά ή είναι ασυμπτωματικοί είναι πολύ τυχεροί. Αυτούς που τους ρίχνει, δεν μπορώ να το περιγράψω. Μακάρι να πατούσαμε ένα κουμπί, να μην κολλούσε άλλος και αν σταματούσε αυτό το πράγμα.»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!