WOMEN'S GUIDE

Μάθαμε ποιο προϊόν μακιγιάζ σημειώνει τρελές πωλήσεις τη φετινή χρονιά

Οι απανταχού makeup artists συμφωνούν πως ένα είναι το απόλυτο beauty trend της χρονιάς και αυτό επιβεβαιώνεται και από την κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων του συγκεκριμένου προϊόντος μακιγιάζ, που σημειώνεται το 2020.

Ο λόγος φυσικά για τις σκιές ματιών που φέτος έγιναν ανάρπαστες και αναπόσπαστο κομμάτι των makeup looks σημειώνοντας παράλληλα... τρελές πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.


Το περιοδικό Allure στις ΗΠΑ, αναφέρει πως οι πωλήσεις σε σκιές ματιών καταγράφουν τεράστια αύξηση σε όλο τον κόσμο, ενώ την ίδια στιγμή τα κραγιόν, που για δεκαετίες αποτελούσαν το πιο δημοφιλές προϊόν μακιγιάζ, σημειώνουν μείωση των πωλήσεων τους.


Και φυσικά υπάρχει μια απόλυτα λογική εξήγηση για αυτό, αφού εκτός από το γεγονός πως οι έντονες σκιές ματιών είναι στη μόδα στο πλαίσιο του 80s και 90s fashion revival που κυριαρχεί στη μόδα τις τελευταίες σεζόν, η χρήση της προστατευτικής μάσκας λόγω της πανδημίας, έκανε πολλές γυναίκες να εστιάζουν στο μακιγιάζ ματιών και να αδιαφορούν για τα κραγιόν ή τα ρουζ, τονίζοντας το βλέμμα τους, αφού μόνο τα μάτια (και τα φρύδια που ούτως ή άλλως είναι τονισμένα τις τελευταίες σεζόν) είναι ορατά όταν φοράνε μάσκες παντού!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!