WOMEN'S GUIDE

H Chiara Ferragni λανσάρει μια νέα συλλογή μακιγιάζ [εικόνες & βίντεο]

H πασίγνωστη Ιταλίδα fashionista Chiara Ferragni αποφάσισε να ενώσει ξανά τις δυνάμεις της με γνωστό brand και να λανσάρει μια νέα συλλογή μακιγιάζ που ενσωματώνει πολλά από τα beauty & makeup trends της νέα σεζόν.

Μετά την περσινή συνεργασία της, η Chiara συνεργάζεται και πάλι με τη Lancome και λανσάρει μια νέα capsule Chiara Ferragni X Lancôme συλλογή μακιγιάζ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lancôme Official (@lancomeofficial) on Oct 22, 2020 at 2:07pm PDT

Η ίδια το ανακοίνωσε μέσω Instagram με ένα βίντεο γράφοντας στη λεζάντα: «Μεγάλα νέα! Θυμάστε την συλλογή μακιγιάζ που λάνσαρα πέρυσι με την Lancome; Λοιπόν, πήγε τόσο καλά που δημιουργήσαμε και μια νέα ακόμη. Αυτό το απίστευτο βίντεο από την νέα Lancome X Chiara Ferragni capsule συλλογή για το 2020, το μαγνητοσκοπήσαμε τον Ιανουάριο και είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έφτασε η στιγμή να το μοιραστώ μαζί σας! Ελπίζω να αγαπήσετε αυτή την capsule συλλογή όσο εγώ και τις επόμενες μέρες θα μοιραστώ περισσότερα οπότε, stay tuned!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Oct 22, 2020 at 1:11am PDT

Και αν κρίνουμε από τα πρώτα beauty looks που είδαμε στο Διαδίκτυο, η συλλογή θα έχει εντυπωσιακές μπλε συσκευασίες και σίγουρα περιλαμβάνει παλέτα με νέες σκιές που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε το τέλειο μακιγιάζ ματιών με λάμψεις και αποχρώσεις του μπλε που αποτελούν μεγάλο makeup trend της νέας σεζόν, αλλά και glossy κραγιόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beauty Blogger|Makeup Buzz (@makeupdailybuzz) on Oct 23, 2020 at 12:00am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!