WOMEN'S GUIDE

H Jennifer Garner μας λέει τα μυστικά της για τέλεια σπαστά μαλλιά [βίντεο]

H 48χρονη χολιγουντιανή σταρ Jennifer Garner, που έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τον πρώην σύζυγό της Ben Affleck, λέει πως μόλις τα τελευταία χρόνια η ίδια ανακάλυψε πως τα μαλλιά της δεν είναι εντελώς... ίσια!

Σε ένα βίντεο που γύρισε για λογαριασμό της αμερικανικής έκδοσης του γυναικείου περιοδικού Harper's Bazaar, η σταρ, με χιουμοριστική διάθεση, λέει πως χρειάστηκε να φτάσει στην ηλικία των 47 - 48 ετών για να συνειδητοποιήσει ποια είναι η πραγματική υφή και ο όγκος των μαλλιών της και πλέον συχνά επιλέγει να έχει κυματιστά μαλλιά.


Η ίδια θέλησε να δώσει συμβουλές για το πως πετυχαίνει ένα Beachy Waves hairstyle, που, αν και συνήθως υπήρξε ένα αγαπημένο καλοκαιρινό hair look, είναι πολύ της μόδας και το φετινό χειμώνα.

H σταρ στο βίντεο δίνει μια σειρά από tips για να αποφύγει κανείς το φριζάρισμα και να πετύχει ένα τέλειο αλλά φυσικό αποτέλεσμα.


Έτσι, εκτός από τα προϊόντα που βλέπουμε να χρησιμοποιεί (όπως ειδικό λάδι - θεραπείας μαλλιών κατά του φριζαρίσματος) μας προτείνει να στεγνώνουμε τα μαλλιά με χάρτινη και όχι με βαμβακερή πετσέτα και να χρησιμοποιούμε την ειδική φυσούνα στο πιστολάκι αποφεύγοντας την πολλή υψηλή θερμοκρασία και επιλέγοντας τη μεσαία κλίμακα σε θερμότητα.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!