WOMEN'S GUIDE

Η Δούκισσα Νομικού μας χάρισε ένα νέο make up tutorial βίντεο

Το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια Δούκισσα Νομικού, συνεργάζεται με γνωστό brand καλλυντικών και μέσω Instagram μας χάρισε ένα νέο βίντεο με μυστικά για το σωστό μακιγιάζ.

Αρχικά η Δούκισσα θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μέσω Instagram, σε όσους κάνουν υβριστικά σχόλια στο διαδίκτυο γεμάτα μίσος, γράφοντας τα ακόλουθα: «Σημείωμα αγάπης προς όλους. Αν θες, μέσα από τα social media, να πεις κάτι κακό, να ειρωνευτείς, να μιλήσεις απότομα ή άσχημα σε κάποιον, απλά σταμάτα να τον ακολουθείς. Μην ξεσπάς τον θυμό σου πάνω του. Ακολούθησε όποιον συμπαθείς και γράψε σε εκείνον έναν καλό λόγο. Μετάτρεψε την κακία σε ευγένεια. Θα φτιάξεις τη μέρα του αποδέκτη της καλής σου ενέργειας. Θα φτιάξεις και τη δική σου μέρα. Η ζωή είναι ομορφότερη όταν στη ψυχή μας υπάρχει καλοσύνη».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Oct 11, 2020 at 4:51am PDT


Αργότερα, ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο μαζί με το γνωστό makeup artist και beauty expert της L’Oréal Paris στην Ελλάδα,Παντελή Τουτουντζή, δίνουν beauty tips για το μακιγιάζ (όπως πως να πετύχεις πιο φωτεινό και ανοιχτό βλέμμα) και αρχικά σχολίασαν και πάλι το μήνυμα του μοντέλου προς τους haters.


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on Oct 11, 2020 at 12:21pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!