WOMEN'S GUIDE

Τα 6 στυλ μπότας που φοριούνται πολύ αυτή τη σεζόν [εικόνες]

Καθώς πλησιάζουμε πλέον στο χειμώνα, οι μπότες και τα μποτάκια έχουν πλέον την τιμητική τους και αυτή τη σεζόν, υπάρχουν 6 μεγάλα fashion trends στις μπότες.

Φέτος να θυμάστε πως συνεχίζουν να είναι στη μόδα κάποια κυρίαρχα trends της προηγούμενης χρονιάς ενώ σε αυτά ήρθαν να προστεθούν νέα trends όπως τα ακόλουθα:


1. Μπότες και μποτάκια με τρακτερωτή σόλα: το 90s shoe trend που φέτος αναβιώνει για τα καλά.


2. Over the knee boots: Οι μπότες με ύψος πάνω από το γόνατο είναι ένα μεγάλο trend των προηγούμενων ετών που παραμένει στη μόδα και φέτος.

 


3. Combat boots: Τα άρβυλα σε κάθε εκδοχή τους είναι και πάλι στη μόδα (επίσης ένα 90s trend) και ειδικά αυτά με ογκώδεις ή τρακτερωτές σόλες.


4. Cut out boots: Οι μπότες και τα μποτάκια με... ανοίγματα μπορεί να μην είναι πρακτικές για τις βροχερές μέρες αλλά είναι απολύτως in fashion.


5. Γαλότσες - κλασικές Wellingtons. Σίγουρα οι γαλότσες είναι η τέλεια λύση για τις βροχερές μέρες, αλλά ειδικά φέτος θα βρείτε στην αγορά fashion γαλότσες που υιοθετούν τα μεγάλα trends της σεζόν 


6. Western style μπότες: Οι τύπου... καουμπόϊκές μπότες και γενικά τα μποτάκια που θυμίζουν Άγρια Δύση είναι για δεύτερη συνεχή χρονιά in fashion.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!