WOMEN'S GUIDE

H Kim Kardashian λάνσαρε εσώρουχα εγκυμοσύνης και προκάλεσε σάλο

Είναι πλέον γνωστό πως ό,τι και να λανσάρει η 39χρονη Kim Kardashian στην αγορά, σημειώνει μεν μεγάλη εμπορική επιτυχία, αλλά ταυτόχρονα συχνά προκαλεί και έντονες αντιδράσεις και αυτό συνέβη τώρα και με τη νέα σειρά εσωρούχων που λάνσαρε από το δικό της brand "Skims".

H Κim που έχει η ίδια φέρει στον κόσμο δύο παιδιά και απέκτησε και δύο ακόμη μέσω παρένθετης μητέρας, θέλησε να δημιουργήσει μια νέα σειρά shapewear με εσώρουχα που απευθύνονται σε εγκύους.


Η ίδια παρουσίασε τη Maternity Solutionwear Skims συλλογή με εσώρουχα για πριν και μετά τον τοκετό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Sep 12, 2020 at 9:00am PDT


Αμέσως όμως χιλιάδες έσπευσαν να κατηγορήσουν την Kim πως στέλνει στις έγκυες γυναίκες και τις λεχώνες το λάθος μήνυμα πως πρέπει να... κρύβουν το σώμα τους και τις αλλαγές που φέρνει σε αυτό η εγκυμοσύνη και η γέννα.


Μετά το σάλο που προκλήθηκε η Kim έσπευσε α εξηγήσει πως η σειρά δεν φτιάχτηκε για να "κρύβει" κιλά και παχάκια, αλλά για να προσφέρει στήριξη και άνεση στις εγκύους.


Μάλιστα μια από τις celebrities που έσπευσαν δημοσίως να στηρίξουν την Kim, ήταν και η Chrissy Teigen που είναι έγκυος και περιμένει το τρίτο παιδί της με το διάσημο μουσικό  John Legend.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!