GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Αγγελική Ηλιάδη με όσους δεν πιστεύουν πως έχει κορωνοϊό

Σε καραντίνα βρίσκεται εδώ και μέρες η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, αφού η ίδια αποκάλυψε πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Μάλιστα η 42χρονη τραγουδίστρια, δεν δίστασε να παραδεχτεί δημόσια, πως η ίδια ήταν δύσπιστη πως υπάρχει η πανδημία, μέχρι που κόλλησε και η ίδια.


Ωστόσο, φαίνεται πως πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως δεν υπάρχει κορωνοϊός και η τραγουδίστρια δέχτηκε... βροχή μηνυμάτων και σχολίων στα social media, από άτομα που αμφισβητούν πως υπάρχει ο ιός και πως τον κόλλησε και η ίδια και κάποιοι έφτασαν στο σημείο να την κατηγορούν πως είπε ψέμματα για λόγους δημοσιότητας ή για να πάρει χρήματα.


Αυτά τα σχόλια, προφανώς έκαναν έξαλλη την τραγουδίστρια, που για να αποδείξει πως όντως έχει κορωνοϊό, δημοσίευσε στα instastories τις εξετάσεις με το αποτέλεσμα της διάγνωσης και έγραψε: «Άλλο πράγμα η δυσπιστία και άλλο η ανοησία. Επειδή έχει κουράσει το θέμα και δεν αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για την υγεία μας και επειδή επίμονα μου το ζητήσατε… ορίστε… προσοχή…. προσοχή…».
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!