GOSSIP

H Ηλιάδη δηλώνει πως ντρέπεται επειδή δεν πίστευε στον κορωνοϊό

Η γνωστή τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, σε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις της, εμφανίστηκε μετανιωμένη που για καιρό ήταν δύσπιστη με όσα άκουγε για τον κορωνοϊό, μέχρι που κόλλησε και η ίδια.

Πριν λίγες μέρες η 42χρονη Αγγελική Ηλιάδη, ανακοίνωσε μέσω social media πως και η ίδια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Μιλώντας χθες σε τηλεοπτική ενημερωτική εκπομπή, μέσω διαδικτυακής σύνδεσης, η τραγουδίστρια, που εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται σε καραντίνα, είπε: 


«Πιστεύω ότι ο ιός σε μένα ξεκίνησε περίπου στις 17 του μήνα, τότε ξεκίνησα να έχω τα πρώτα συμπτώματα. Οπότε τώρα πάω προς το τελείωμα. Είχα πυρετό καθημερινά, δέκατα τα οποία προκαλούν απίστευτη εξάντληση, δυσκολία στην αναπνοή, πάρα πολύ βήχα και υπερβολική κόπωση. Η αλήθεια είναι πως δεν έβγαινα αυτό το διάστημα καθόλου. Είχα τελειώσει τις εμφανίσεις μου, δεν ξενυχτούσα, ήμουν στο σπίτι και ήθελα να ξεκουραστώ. Συναναστράφηκα μόνο με δυο φίλους μου, οι οποίοι έκαναν το τεστ και βγήκε αρνητικό. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως το κόλλησα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η Αγγελική Ηλιάδη. «Μέτρα προστασίας έπαιρνα πάντα και πρόσεχα πάρα πολύ. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι εγώ δεν πίστευα ότι θα κολλήσω. Πίστευα ότι νοσούν άνθρωποι που είναι πιο επιρρεπείς και πραγματικά δεν το περίμενα. Τελικά αυτός ο ιός δεν κάνει διακρίσεις και κινδυνεύουμε όλοι. Οφείλω να παραδεχτώ ότι ήμουν δύσπιστη για όλη αυτή την κατάσταση. Δεν το πίστευα και τόσο πολύ και πραγματικά, τώρα, ντρέπομαι που το λέω γιατί πρέπει να πάθεις για να μάθεις. Το καλό είναι να μαθαίνουμε πριν πάθουμε», συμπλήρωσε η Αγγελική Ηλιάδη.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!