WOMEN'S GUIDE

Izabel Goulart: Οι 5 διατροφικοί κανόνες που ακολουθεί το top model

H Βραζιλιάνα καλλονή Izabel Goulart, βρέθηκε φέτος το καλοκαίρι στη Μύκονο, μαζί με το σύντροφό της και διάσημο Γερμανό τερματοφύλακα Kevin Trapp και το διάσημο αγγελάκι της Victoria's Secret μοίρασε... εγκεφαλικά με το κορμί της.

Το διάσημο μοντέλο έχει πει πως αποφεύγει τις αυστηρές δίαιτες και προτιμά να ακολουθεί συστηματικά κάποιους κανόνες στη διατροφή της, ενώ γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα, χωρίς να έχει κάποια συγκεκριμένη ρουτίνα, αφού επιλέγει διάφορες μεθόδους για να παραμένει fit: από pilates, μέχρι τρέξιμο και ασκήσεις body weight lifting.

Συγκεκριμένα η Izabel, ακολουθεί αυτούς τους κανόνες στη διατροφή της:

  • Κανόνας no.1: Σπιτικό φαγητό. Όταν δεν ταξιδεύει σε αρκετά σημεία της γης, η ίδια φροντίζει να ετοιμάζει τα γεύματα της από το προηγούμενο βράδυ, ούτως ώστε να γνωρίζει την ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιεί και τις θερμίδες που προσθέτει στη σιλουέτα της.
  • Κανόνας no.2: Όλα στον ατμό. Ίσως να προτιμάς να τρως τα λαχανικά σου ψητά, ώστε και γευστικά να είναι, αλλά και υγιεινά. H Izabel προτιμάει τον ατμό, καθώς όπως η ίδια υποστηρίζει, απολαμβάνει το φαγητό στην πιο light εκδοχή του, ενώ λίγο λεμόνι και άφθονα μπαχαρικά αρκούν, για να μην στερείται γεύσης. Άσε που τα μπαχαρικά ενεργοποιούν τον μεταβολισμό στο πι και φι.
  • Κανόνας no.3: Adios ζάχαρη και γλουτένη. Δοκίμασε για ένα χρόνο να αφαιρέσει τις τροφές που είναι πλούσιες στα συγκεκριμένα συστατικά από το μενού της. Ακόμα και από τον καφέ της. Έκτοτε, δεν «επέστρεψαν» ποτέ στο διατροφικό της πλάνο.
  • Κανόνας no.4: Πρωινό; Είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Άλλωστε, οι fitness experts του πιο δημοφιλούς show εσωρούχων το υπενθύμιζαν σε καθημερινή βάση. Στο πιάτο της, λοιπόν, θα βρεις μία χορταστική ομελέτα με λαχανικά και αβοκάντο και στο ποτήρι της ένα δροσιστικό smoothie, το οποίο ετοιμάζει η ίδια, συνδυάζοντας φρούτα εποχής μεταξύ τους.
  • Κανόνας no.5: Το τρίπτυχο υδατάνθρακες, πρωτεΐνη και λαχανικά. Αυτό που κρατάει τη σιλουέτα της αδύνατη. Και αν σου κάνει εντύπωση το πρώτο στοιχείο αυτής της τριάδας να σου υπενθυμίσω ότι οι υδατάνθρακες ολικής αλέσεως είναι σύμμαχοι στην προσπάθεια σου να αδυνατίσεις.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!