GOSSIP

H 56χρονη Elle McPherson έκανε νέο εξώφυλλο με μπικίνι και μείναμε άφωνοι

Υπήρξε ένα από τα κορυφαία μοντέλα στον κόσμο, τις δεκαετίες του 80' & 90' και κατέκτησε τον τίτλο του "The Body" χάρη στο αψεγάδιαστο κορμί της. Και σήμερα στα 56 της, η Elle McPherson συνεχίζει να διατηρεί ένα απίστευτα νεανικό κορμί.

Η ψηλόλιγνη καλλονή από την Αυστραλία, πλέον είναι επιχειρηματίας, παρουσιάστρια και γενικά έχει ιδιαίτερα πλούσια δράση και τώρα πόζαρε φορώντας μπικίνι, για το εξώφυλλο του νέου τεύχους της βρετανικής έκδοσης του περιοδικού Red και απέδειξε πως ακόμη παραμένει... The Body.


Στη συνέντευξη που συνοδεύει το εξώφυλλο η Elle,  είπε μεταξύ άλλων: «Έχω δοκιμάσει ό,τι υπάρχει από άσκηση και δίαιτα, αλλά πολλά από όσα έκανα όταν ήμουν στα 30 και στα 40, δεν λειτουργούν πλέον, δεν έχουν αποτέλεσμα [...]
Κάποτε σκεφτόμουν ότι ήμουν υγιής επειδή μπορούσα να επιβιώσω με τρεις ώρες ύπνο, σνακ και καφέ. Στα μάτια των άλλων, υποψιάζομαι ότι φαινόμουν υπέροχη, αλλά εγώ δεν ένιωθα υπέροχα. Δεν είχα ζωτικότητα, δεν ήμουν ο εαυτός μου, ένιωθα κατακερματισμένη».



Mάλιστα κάνει και την αυτοκριτική της: «Δεν ήμουν πολύ καλή απέναντι στον εαυτό μου όταν ήμουν νεότερη ειδικά όταν έπρεπε να αποδεχτώ τη μοναδικότητά μου. Είχα αθλητικό σωματότυπο με φαρδιές πλάτες – ένα όχι και τόσο αρεστό κορμί για τη βιομηχανία τότε. Μου πήρε πολλά χρόνια πριν μπορέσω να αγκαλιάσω τη διαφορετικότητά μου και να φέρομαι καλά στον εαυτό μου. Ακόμα το προσπαθώ».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!