GOOD LIFE

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δοκίμασε το νέο fitness trend [βίντεο]

Αν αναζητάτε ένα διασκεδαστικό τρόπο για να γυμναστείτε, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε ένα από τα μεγάλα fitness trends των τελευταίων ετών, το οποίο δοκίμασε και η γνωστή τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο λόγος, για τα Kangoo Jumps, τις ασκήσεις που μπορείς να κάνεις φορώντας τα ειδικά παπούτσια και χοροπηδώντας τριγύρω σαν... καγκουρό!


Αυτό έκανε και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, σε ένα νέο βίντεο που ανέβασε στο Instagram και φάνηκε να το διασκεδάζει με τη ψυχή της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by eirini_papadopoulou (@eirini_papadopoulou) on Jun 17, 2020 at 11:48am PDT

Η συγκεκριμένη μέθοδος γυμναστικής, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει πολλούς φαν, γίνεται με τη βοήθεια ειδικών παπουτσιών (magic boots), που είναι σα μποτάκια με έλασμα, και μιμούνται το πήδημα των καγκουρό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marcelo Xavier (@kangoomx) on Jun 6, 2020 at 6:37am PDT

Τα συγκεκριμένα παπούτσια προστατεύουν το σώμα σου κατά τη γυμναστική καθώς απορροφούν τους κραδασμούς, με αποτέλεσμα να είναι ασφαλή τα γόνατα, η μέση, η σπονδυλική στήλη και οι γλουτοί σου και να αποφεύγεις τους συνήθεις τραυματισμούς που παθαίνεις με άλλες μορφές άθλησης.

Οι αρθρώσεις σου δεν θα καταπονηθούν καθόλου εάν επιλέξεις να ακολουθήσεις κι εσύ αυτό το trend αερόβιας άσκησης, ενώ η αλλαγή που θα δεις στο σώμα σου σε σύντομο χρονικό διάστημα θα είναι μεγάλη! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@kangooclubkrasnodon) on Jun 19, 2020 at 1:44am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!