WOMEN'S GUIDE

H Βάσω Λασκαράκη ανανέωσε το hair look της λόγω καλοκαιριού [εικόνες]

Πολλές γυναίκες αυτό το διάστημα αποφασίζουν να ανανεώσουν το hair look τους για το καλοκαίρι, ειδικά φέτος που προηγήθηκε μια πολυήμερη καραντίνα και αυτό έκανε και η Βάσω Λασκαράκη, ακολουθώντας ένα hair trend που παραμένει hot και φέτος το καλοκαίρι.

Η Βάσω επισκέφτηκε τη γνωστή hair stylist Άννα Χάλαρη και όχι μόνο έκοψε τα μαλλιά της, μειώνοντας το μήκος τους, για να είναι πιο γερά και να αντέξουν τις φθορές που προκαλεί το καλοκαίρι στην τρίχα, αλλά ανανέωσε και το χρώμα των μαλλιών της, επιλέγοντας τη τεχνική του μπαλαγιάζ που τα τελευταία χρόνια είναι πολύ της μόδας.


Πρόκειται για μια τεχνική, που θυμίζει τις κλασικές ανταύγειες, αλλά διαφέρει από αυτές αφού χαρίζει ένα πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα: σαν τα μαλλιά να έχουν ξανοίξει στις άκρες από τον ήλιο και παράλληλα είναι πιο "φιλική" μέθοδος για την τρίχα, αφού η βαφή περνιέται στην τρίχα με κοφτές κινήσεις χωρίς να την ποτίζει και δεν χρησιμοποιούνται αλουμινόχαρτα.


Αυτές λοιπόν οι ήπιες και φωτεινές ανταύγειες στα μαλλιά, εξασφαλίζουν μια  φυσική και υγιής εμφάνιση, που προτιμάται πάρα πολύ τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού κάνει τα μαλλιά σου να μοιάζουν... sunkissed!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!