WOMEN'S GUIDE

"Και μη χειρότερα": Ένα βιβλίο για χωρισμένες γυναίκες

Το καλοκαίρι έχει φτάσει και αν αναζητάτε ένα βιβλίο να σας κρατήσει συντροφιά στις καλοκαιρινές εξορμήσεις, σάς έχουμε μια πρόταση που θα... αγγίξει ευαίσθητες χορδές κάθε γυναίκας που βίωσε ή βιώνει ένα χωρισμό και πολλές θα ταυτιστούν με όσα θα διαβάσουν στις σελίδες του.

Όποια έχει βιώσει έστω και έναν χωρισμό στη ζωή της, ακόμα και αν τον... ξεπέρασε αμέσως, σίγουρα θυμάται τα όσα έζησε και ένιωσε, που περιγράφονται ιδανικά μόνο με μια φράση "και μη χειρότερα".


Αυτός είναι και ο τίτλος του βιβλίου της Τίνας Α. Μιχαηλίδου, ένα βιβλίο που μας ταξιδεύει στις ζωές και ειδικά στους χωρισμούς 11 γυναικών.


Το στόρι μας συστήνει 11 γυναίκες τελείως άγνωστες μεταξύ τους, οι οποίες όμως έχουν κάτι κοινό: Έχουν ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τους πρώην τους και όλες τους με κόκκινο κραγιόν έχουν γράψει ένα quote που τις  αντιπροσωπεύει στο καθρέπτη του δωματίου τους. Μόνο μια ιστορία έχει άσχημο τέλος που το ακούμε σε καθημερινή βάση και δε θέλουμε ποτέ να τη ζήσουμε.


Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της Τίνας Α Μιχαηλίδου και η ίδια έχει δηλώσει πως αποφάσισε να το γράψει: «Από μικρή, οι δασκάλες λέγανε στον μπαμπά μου ότι η κόρη σας πρέπει να γίνει συγγραφέας. Τα χρόνια πέρασαν, ο μπαμπάς έλεγε πάντα “Άντε, θα γράψεις κάνα βιβλίο;”. Αφού αρρώστησε ο μπαμπάς μου, πήρα τη μεγάλη απόφαση να γίνω νοσηλεύτρια για να βοηθήσω τους ανθρώπους να γίνουν καλά. Τώρα εκπληρώνεται ένα ακόμη μου όνειρο, καθώς εκδόθηκε το πρώτο μου βιβλίο, με θέμα τους πρώην, τους χωρισμούς και τα μηνύματα/μαθήματα που παίρνουμε».

 


Το βιβλίο "Και μη χειρότερα!» κυκλοφορεί στην αγορά από τις εκδόσεις  24γράμματα και θα το βρείτε και on line στη διεύθυνση 24grammata.com καθώς και τηλεφωνικά στο 210 612 70 74 (με αντικαταβολή).

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!