ΖΩΔΙΑ

Για αυτά τα 3 ζώδια η σημερινή Νέα Σελήνη θα είναι πολύ... ζόρικη

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, που πραγματοποιείται σήμερα, δεν είναι ένα καθόλου "εύκολο" φεγγάρι και ειδικά για τρία ζώδια, η επιρροή της θα είναι πολύ έντονη.

Σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Κρόνο και την ανάδρομη Αφροδίτη, αλλά και άλλα αστρολογικά φαινόμενα της ημέρας, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, αναμένεται να φέρει πολλές εξελίξεις και να επηρεάσει έντονα τους πάντες. 


Όπως διαβάζουμε στο marieclaire.gr αυτή η Νέα Σελήνη θα είναι μία πρόκληση για τα τρία ζώδια του νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύς.

Καρκίνος: αναγνωρίζεις κάποια από τα πιο βαθιά σου συναισθήματα

Μπορεί να νιώσεις αποκομμένος από τον κόσμο και ότι είσαι μόνη σε αυτή τη Νέα Σελήνη. Η διαίσθησή σου είναι σε εγρήγορση και είσαι σε βαθιά πνευματική φάση. Το να πιέζεις τον εαυτό σου να κοινωνικοποιηθεί ή να είναι εξωστρεφής απλά θα κάνει τα πράγματα δύσκολα. Αντ’ αυτού θα πρέπει να γνωρίσεις τα ενδόμυχες σκέψεις και συναισθήματά σου. Βάλε στην άκρη το “εγώ” σου και την επιθυμία σου να νικήσεις. Αναγνώρισε πόσο όμορφο είναι να είσαι ζωντανή και πόσο απέραντη και ανθεκτική είναι η ψυχή σου. Δεν υπάρχει λόγος να πιέζεις όταν δεν χρειάζεσαι να πιέζεσαι. Κάποιες φορές το πιο παραγωγικό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι απλά να υπάρχεις.

Σκορπιός: ξεκινάς μια διαδικασία έντονης μεταμόρφωσης

Για να γίνει η κάμπια πεταλούδα, θα πρέπει να μείνει στο κουκούλι και να περιμένει υπομονετικά στο σκοτάδι. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μοιάζει με τη στιγμή που μπαίνεις στο κουκούλι σου και ακόμα κι αν είναι δύσκολο να αφεθείς στο σκοτάδι, εμπιστεύσου το ότι η θυσία αυτή είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για την προσωπική σου εξέλιξη. Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια ωραία ευκαιρία να σε κάνει να αφοσιωθείς στον εαυτό σου ή να αποδεσμευτείς από κάτι που δεν σε οδηγεί πουθενά. Είσαι έτοιμη να κάνεις το επόμενο βήμα. δείξε εμπιστοσύνη στο σύμπαν. Η σκληρή σου δουλειά δεν θα πάει χαμένη.

Ιχθύς: μαθαίνεις πως να κατανοείς τις πραγματικές σου ανάγκες

Μοιάζει σαν καταρράκτης συναισθημάτων για σένα αυτή η Νέα Σελήνη. Η καρδιά σου σού αποκαλύπτεται και αν αρνείσαι να αναγνωρίσεις τις ανάγκες σου απλά θα το κάνεις πιο οδυνηρό για σένα. Ωστόσο, αν είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και του δώσεις ότι χρειάζεσαι θα είναι λυτρωτικό. Άσε αυτή τη Νέα Σελήνη να σε ενημερώσει τι ανάγκες πρέπει να καλύψεις για να ικανοποιηθείς συναισθηματικά. Σου αξίζει να νιώθεις ασφαλής,  άνετα και ότι σε νοιάζονται. Ποια είναι τα αιχμηρά σημεία που σε εμποδίζουν από το να νιώθεις χαλαρή; Πώς μπορείς να τα μαλακώσεις;

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!