ΖΩΔΙΑ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Παρασκευής 22 Μαΐου 2020

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει επαγγελματικά ανοίγματα, σχέδια και ιδέες θα έχουν τη δυνατότατα να μπουν σε εφαρμογή ωστόσο οι στόχοι θα πρέπει να κυμαίνονται σε πλαίσια ρεαλιστικά και εφικτά. Στην επικοινωνία θα υπάρξουν ανοίγματα, στις συζητήσεις θα υπάρχει ευχέρεια λόγου και εξωστρέφεια.

 

Το τρίγωνο των Φώτων με τον ανάδρομο Κρόνο στον Υδροχόο φέρνει επαναπροσδιορισμούς και αναθεωρήσεις, σχέδια και στόχοι της προηγούμενης περιόδου θα επανεξεταστούν. Στις περιπτώσεις που οι επιδιώξεις δεν βρήκαν πρόσφορο έδαφος τώρα θα χρειαστεί αναπροσαρμογή, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αλλαγές και διαφοροποιήσεις. Η σκέψη θα γίνει αντικειμενική, ο ρεαλισμός θα βοηθήσει στον να προχωρήσουν οι ενέργειες με σύνεση.

Ο Ερμής θα βρίσκεται σε σύνοδο με την ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους σχηματίζοντας τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, είναι μία δύσκολη όψη θα χρειαστεί μεθοδική σκέψη. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στις ψευδαισθήσεις και στις αυταπάτες, κάποιοι ενδεχομένως να παγιδευτούν σε εξιδανικεύσεις και ωραιοποιήσεις, η αντίληψη θα πρέπει να είναι ρεαλιστική και διεισδυτική. Τα φαινόμενα ενδεχομένως να απατούν, οι πληροφορίες θα πρέπει να επεξεργαστούν αναλυτικά.

Στον αισθηματικό τομέα στην περίπτωση που προκύψουν νέες γνωριμίες θα πρέπει να αποφευχθούν οι βιαστικές ενέργειες και τα γρήγορα συμπεράσματα, οι ωραιοποιήσεις ενδεχομένως να καταλήξουν σε απογοητεύσεις. Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ελλοχεύει επικίνδυνος για εξαπάτηση, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες και χρηματικές δεσμεύσεις.

Κριός 

Γενικά

Κριέ, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον και σου δίνεται η ευκαιρία να θεμελίωσης μία νέα πορεία με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα λύνοντας προβλήματα του παρελθόντος που σε έχουν απασχολήσει.

Αισθηματικά

Προσοχή σε λανθασμένα συμπεράσματα που μπορεί να εκφράσεις το ταίρι σου και να παρεξηγηθείς μαζί του λόγω της στολής αντίληψης των πραγμάτων. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές που θα σε απασχολήσουν όμως θα πρέπει να χειριστείς με ψυχραιμία και σύνεση.

Επαγγελματικά – οικονομικά 

Νέες υποθέσεις σε σχέση με το εμπόριο, το διαδίκτυο, την επικοινωνία έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απασχολήσουν. Είναι σημαντικό να είσαι ρεαλιστής σε αυτά που εκφράζεις και να μην δώσεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις. Φρόντισε να προσπαθήσει σκληρά για να κατακτήσεις πιθανές συμφωνίες που έχουν να σου δώσουν πολλά 

 

Ταύρος 

Γενικά

Ταύρε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς σε σχέση με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και να κάνεις μία νέα αρχή που θα δομήσει μία νέα εικόνα στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. Η αποφασιστικότητα και η ωριμότητα σου ξεχωρίζουν.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές με το ταίρι σου χωρίς υποσχέσεις και συζητήσεις που δεν θα έχουν ρεαλιστικό υπόβαθρο. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να επανεμφανιστούν πρόσωπα που θα δονήσουν για τα καλά την ψυχή σου φρόντισε να πάρεις αποστάσεις για να δεις αντικειμενικά τι μπορούν να σου προσφέρουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε νέες συμφωνίες οικονομικής φύσεως που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις θέματα χωρίς όμως να έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το αν σε συμφέρει η εξέλιξή τους ή όχι. Αξιοποίησε την ημέρα για να θεμελιώσεις μία νέα οικονομική πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο. 

 

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου που μπορεί να σε βοηθήσει στους βασικούς τομείς που σε ενδιαφέρουν. Αξιοποίησε την ωριμότητα και τη ρεαλιστική προσέγγιση στα πράγματα ώστε να δομήσεις ένα καλύτερο μέλλον και να βελτιώσεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Αισθηματικά

Συναισθηματικά δεν είσαι ξεκάθαρος τι θέλεις από το ταίρι σου και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθος αντίληψη των καταστάσεων που σε απασχολούν στη σχέση. Αν είσαι  αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιστρέψουν για να σου τονίσουν ότι λείπουν πράγματα που σε ευχαριστούν στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν καθώς θα είναι εύκολο να παραπλανηθείς και να πραγματοποιήσεις συμφωνίες που τελικά δεν είναι συμφέρουσες για σένα. Αφουγκράσου τη διαίσθηση σου και αν μπορείς απέφυγε τις σημαντικές αποφάσεις.

 

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να κάνεις μία νέα αρχή σε σχέση με το παρελθόν και πιθανά ζητήματα που αντιμετωπίζεις. Ήρθε η ώρα να απαλλαγείς από φόβους και προκαταλήψεις πατώντας γερά στα πόδια σου και ξεπερνώντας τα όποια απωθημένα σε βουλιάζουν συναισθηματικά.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές πάθους με το ταίρι σου, προσοχή σε συναισθηματικές εξάρσεις που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν πρωταγωνιστούν αυτήν την περίοδο και σε αναστατώνουν οδηγώντας σε πιθανά σε ξεσπάσματα που δεν σε ευνοούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία για να κλείσεις καταστάσεις του παρελθόντος που σε προβληματίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς η δομημένη σου σκέψη σε βοηθά να κινηθείς με αποφασιστικότητα και με γνώμονα ότι θέλεις να αφήσεις πίσω σου ότι λειτουργεί πιεστικά στα επαγγελματικά σου.

 

 

 

Λέων

Γενικά

Λέοντα, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε φιλικές σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό και έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς για να αποκαταστήσεις. Δείχνεις αποφασιστικότητα και βούληση και αυτό αναγνωρίζεται από τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις πιθανές ανάγκες στο ταίρι σου όμως καλά θα κάνεις να είσαι ακριβής γιατί μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις που θα ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρό μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που θα εκδηλώσει τα συναισθήματά του, άφησε χρόνο για να δεις πραγματικά αν σου ταιριάζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επικεντρώσου σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σταθούν δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Προσοχή δείξε σε οικονομικές υποθέσεις που μπορεί να σε απασχολούν καθώς δεν έχεις άμεση αντίληψη των πραγμάτων και οι συμφωνίες δεν θα είναι αυτές που περιμένεις.

  

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει την προσοχή σου σε σχέση με την δημόσια εικόνα σου και θέματα αυτοπροβολής που μπορεί να σε απασχολούν. Σου δίνεται η ευκαιρία να δομήσεις μία νέα καθημερινότητα που θα εντυπωσιάσει το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου.

Αισθηματικά

Επικεντρώνεσαι σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει στο ταίρι σου γκρίνια και ανασφάλεια, φρόντισε να είσαι ξεκάθαρος μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που να δείξουν τον ενδιαφέρον θυμίζοντας σου καταστάσεις από το παρελθόν που δεν έχουν κλείσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επαγγελματικές ευκαιρίες είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν που καλείσαι να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο καθώς δείχνεις να έχεις την βούληση, την υπευθυνότητα και την εργατικότητα που απαιτείται για να πετύχεις. Προσοχή σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος καθώς δεν θα είναι ξεκάθαρο και μπορεί στο τέλος να απογοητευτείς.

 

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει μία νέα πορεία σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον, όπως και σε ότι αφορά ζητήματα επιμόρφωσης που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Πρόσωπα από το εξωτερικό δείχνουν έντονα ότι θέλουν να ασχοληθούν μαζί σου.

Αισθηματικά

Οι υπερβολές μπορεί να πρωταγωνιστήσουν σήμερα για αυτό φρόντισε να μην παρεκτραπείς και πληγώσεις το ταίρι σου με τις κινήσεις και τα λεγόμενά σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου είναι πιθανό να επιστρέψει πρόσωπο που θα υπόσχεται πολλά, καλά θα κάνεις να κρατήσεις μικρό καλάθι για να δεις τις προθέσεις του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν και αφορούν νομικά θέματα ή συμφωνίες σε σχέση με την επικοινωνία που μπορεί να φέρονται συμφέρουσες. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να αξιοποιήσεις την όποια ευκαιρία για να κάνεις βήματα προς τα μπρος και όχι για να απογοητευτείς.

 

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε σχέση με την ψυχολογική σου κατάσταση και έχεις την ευκαιρία να κλείσεις θέματα που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια. Προσοχή σε ξεσπάσματα λόγω της έντασης, φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. 

Αισθηματικά

Το πάθος κυριαρχεί και η καχυποψία μπορεί να θολώσει το μυαλό σου. Μην επιτρέψεις σε στρεβλές σκέψεις να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο αισθησιασμός πρωταγωνιστεί σε επιστροφή προσώπου του παρελθόντος που θέλει να σε ταρακουνήσει για τα καλά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να ρυθμίσεις οικονομικά θέματα με ψυχραιμία και ώριμη σκέψη αρκεί να μην χαθείς στις υποσχέσεις και στα μεγάλα λόγια που μπορεί να υπάρξουν. Η διαίσθησή σου δείχνει τον δρόμο που πρέπει να κατευθυνθείς για να αποφύγεις παγίδες και να αξιοποιήσεις όσο καλύτερα γίνεται πιθανές ευκαιρίες που θα υπάρξουν. 

 

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να ισορροπήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο ρεαλιστικός λόγος θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες εντάσεις.

Αισθηματικά

Φρόντισε να αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό περιβάλλον αποφεύγοντας σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές από το παρελθόν μπορεί να υπάρξουν που θα σε ανεβάσουν, όμως είναι πιθανόν να μην βλέπεις αντικειμενικά που μπορούν να καταλήξουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου μπορεί να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αρκεί να προσπαθήσεις με ωριμότητα και λογική να δομήσεις τις νέες συνθήκες που οφείλεις να ακολουθήσεις. Προσοχή σε οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως στο τέλος θα είναι απογοητευτικές για εσένα. 

 

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα σε καλεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα της καθημερινότητας και τη σωματική σου υγείας. Είναι πιθανόν να πάρεις αποφάσεις για ένα νέο πρόγραμμα διατροφής ή να βάλεις την γυμναστική στη ζωή σου για να βελτιώσεις την ενέργειά σου.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να καταλήξεις ζητήματα που σε ενοχλούν καθημερινά με το ταίρι σου όμως πιθανότατα η εξέλιξη να μην σε ικανοποιήσει και να δημιουργηθούν εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να επιστρέψει πρόσωπο που θα επιδιώξει να σε κατακτήσει και πάλι. 

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές νέες προτάσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να σε βοηθήσουν να διανύσεις ένα νέο μονοπάτι σε όλα τα επίπεδα. Μπορεί να είναι πολλά υποσχόμενες και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, αρκεί να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια δείχνοντας υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα στις κινήσεις σου.

 

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τα παιδιά και τη δημιουργία καθώς είναι αυτά που σε γεμίζουν χαρά και ζωντάνια. Η διασκέδαση δεν θα λείψει και θα πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς ανεβάζοντας τους πάντες με την υπέροχη διάθεση σου.

Αισθηματικά

Τα συναισθήματα είναι έντονα όμως μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές ή να βγάλεις λάθος συμπεράσματα που θα επηρεάσουν αρνητικά την σχέση. Μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να παρασυρθεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν που θα σε γεμίσουν αισιοδοξία, προσοχή γιατί στο τέλος μπορεί να πληγωθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πρωταγωνιστείς σε επαγγελματικά ξεκινήματα που σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνει στον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα, την γενναιοδωρία που απαιτείται για να πάρεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Προσοχή σε σχέση με δημιουργικά ενδιαφέροντα καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν θα είναι ρεαλιστικά.

 

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, η Νέα Σελήνη στους Διδύμους που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στην οικογένειά σου και να φροντίσεις να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να σου έχουν κοστίσει. Έχεις τη δυνατότητα να θεμελιώσεις νέες σχέσεις με οικεία πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. 

Αισθηματικά

Απόλαυσε τις μοναδικές στιγμές που μπορείς να δημιουργήσεις με το ταίρι σου στο προσωπικό σου χώρο μακριά από ένταση και κυκλοθυμία. Αν είσαι αδέσμευτος/η θολές σκέψεις και υπερευαισθησία κατακλύζουν το μυαλό σου και δεν είναι εύκολο να αφοσιωθείς σε μία νέα αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας καθώς το οικονομικό σκέλος μπορεί να φαίνεται ιδανικό όμως δεν θα είναι ρεαλιστικό. Φρόντισε να είσαι αντικειμενικός και αν είναι δυνατόν να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς δεν αποκλείεται να εξαπατήσεις και να απογοητευτείς.

 

Πηγή: Τα ζώδια σήμερα από την Σμάρω Σωτηράκη από e-zwdia.gr ​ 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!