WOMEN'S GUIDE

H Catherine Zeta Jones έχει τέλεια μαλλιά χάρη σε μια DIY μάσκα ομορφιάς

H Catherine Zeta Jones και ο σύζυγός της Michael Douglas θεωρούνται ένα από τα ισχυρότερα και πλουσιότερα ζευγάρια του Χόλιγουντ, αλλά η διάσημη ηθοποιός, εμπιστεύεται την ομορφιά των μαλλιών της, σε μια σπιτική μάσκα ομορφιάς, την οποία, η ίδια τη φτιάχνει μόνη της εύκολα και απλά.

Η 50χρονη διάσημη ηθοποιός αναμειγνύει μπύρα με μέλι και περνάει το μείγμα σε όλα της τα μαλλιά για θρέψη, ενυδάτωση και λάμψη. Συγκεκριμένα σε ένα μπουκάλι μπύρα προσθέτει 1-2 κουταλιές μέλι μέχρι να γίνουν μείγμα και την απλώνει στα λουσμένα μαλλιά της. Αφήνει τη μάσκα να δράσει για 3-4 λεπτά και στη συνέχεια την αφαιρεί με άφθονο χλιαρό νερό. Όπως λέει και η ίδια, μυρίζει έντονα η μπύρα αλλά αξίζει τον κόπο!


Η μπύρα μπορεί δημιουργήσει λαμπερά μαλλιά, γιατί οι πρωτεΐνες της συνδέονται με τις τρίχες, και τις κάνουν να αντανακλούν καλύτερα στο φως. Επιπλέον, έχει ένα φυσικό συστατικό που είναι γνωστό ως διοξείδιο του πυριτίου. Αυτό είναι ένα ορυκτό το οποίο προσθέτει όγκο στα μαλλιά και κάνει τις τρίχες πιο χοντρές. Άρα, η μπύρα είναι μια καλή επιλογή, όταν θέλετε να έχετε πυκνά μαλλιά, καθώς και να ενισχύσετε την ανάπτυξης τους.


Από τη μεριά τους Τα άφθονα ένζυμα του μελιού και τα θρεπτικά συστατικά του το κάνουν ιδανικό για να κάνετε τα μαλλιά σας να δείχνουν υγιέστερα και για να τα ανακουφίσετε μετά από απανωτές βαφές ή έκθεση στον ήλιο. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!