WOMEN'S GUIDE

Sticker Nails: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα αυτοκόλλητα νυχιών [βίντεο]

Η καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, είχε σαν αποτέλεσμα να αυξηθούν πολύ οι πωλήσεις των nail stickers, δηλαδή των αυτοκόλλητων νυχιών που σου χαρίζουν εύκολα ένα πιο... περιποιημένο μανικιούρ.

Με τα περισσότερα κέντρα αισθητικής στον κόσμο να είναι κλειστά εδώ και εβδομάδες και τα ραντεβού με μανικιουρίστες σε χώρες όπου σταδιακά αίρονται τα μέτρα, να ορίζονται ακόμα και μετά από πολλές εβδομάδες, ολοένα και περισσότερες γυναίκες ανακαλύπτουν τα sticker nails, δηλαδή τα αυτοκόλλητα νύχια.


Και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια φθηνή και απλή λύση, καθώς εύκολα μπορεί κανείς να προμηθευτεί αυτά τα αυτοκόλλητα από το διαδίκτυο και συνήθως οι τιμές τους είναι αρκετά προσιτές. Ένα άλλο μεγάλο ατού τους είναι πως αποτελούν μια καλή επιλογή για όσες έχουν κοντά νύχια.


Το μόνο που χρειάζεται αρχικά να κάνετε είναι να επιλέξετε το σχέδιο και οι ειδικοί συμβουλεύουν να αποφύγετε τα περίτεχνα σχέδια και να προτιμήσετε τα μονόχρωμα ή αυτά με απλά σχεδιάκια (όπως βούλες ή ρίγες ή γαλλικό) καθώς έτσι θα έχετε καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, ακόμα και αν κάνετε κάποιο λάθος στην εφαρμογή τους.

Αν θέλετε οπωσδήποτε ένα μανικιούρ με ένα μεγάλο ή έντονο σχέδιο, προτιμήστε αυτό να βρίσκεται όσο πιο κοντά στη βάση του νυχιού.


Πριν τα τοποθετήσετε (αναγράφουν σχετικές οδηγίες) φροντίστε να έχετε καθαρίσει καλά τα νύχια σας (και να αφαιρέσετε τυχόν υπόλοιπα από προηγούμενες βαφές ή μανικιούρ) και να τα έχετε πλύνει και να τα έχετε στεγνώσει καλά.


 Επίσης, οι ειδικοί εξηγούν στο περιοδικό Allure, πως μολονότι τα αυτοκόλλητα νύχια, είναι συνήθως σε μεγέθη που αντιστοιχούν στο κάθε δάχτυλο, δεν είναι απαραίτητο να τηρήσετε αυστηρά τη σειρά, αφού μπορεί το μέγεθος των νυχιών σας να διαφέρει.

Ξεκινήστε να κολλάτε τα αυτοκόλλητα από τη βάση του νυχιού προς τα πάνω και πατήστε ελαφρά για να κολλήσουν καλά, ενώ με μια λίμα αφαιρέστε ότι εξέχει από το νύχι σας.
Μετά με ένα πιστολάκι μαλλιών θα ζεστάνετε τα νύχια σας ώστε η κόλλα να κολλήσει καλύτερα.


Για να έχετε ένα ακόμη καλύτερο και σταθερό αποτέλεσμα, μπορείτε μετά να περάσετε και ένα top coat με διάφανο μανό.


Για να τα αφαιρέσετε θα πρέπει να εμποτίσετε τα νύχια σας με ασετόν για περίπου 10 λεπτά και μετά η αφαίρεση είναι πανεύκολη.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!