WOMEN'S GUIDE

Σαπουνάκια με ...νόημα από την Κρήτη!

Η Nivo Soap είναι ένα σαπουνοποιείο από την Κρήτη, που εκτός από τις υπέροχες μυρωδιές, έχει και πολύ ωραίες συσκευασίες και σαπούνια που μυρίζουν αυτό που ακριβώς λένε.

Οι μυρωδιές είναι θέμα χημείας, αυτό έχουμε μάθει. Και είναι αλήθεια, ειδικά όταν οι λέξεις που έχουμε συνδυάσει με μυρωδιές παίρνουν υπόσταση, μέσα από ένα αντικείμενο καθημερινής χρήσης. Το σαπούνι.

Αυτό το ξέρουν πολύ καλά στην Κρήτη, κι έτσι έδωσαν το άρωμα που πρέπει σε λέξεις όπως νόστος, πάθος, μυστικό.

H ιδέα στην οποία βασίζεται η Nivo Soap είναι να δημιουργεί στερεά σαπούνια υψηλής ποιότητας δίνοντας έμφαση στην αυθεντικότητα και την διαδικασία παραγωγής, την ποιότητα των πρώτων υλών και την δημιουργικότητα των σχημάτων και των υλικών συσκευασίας.

Το όνομα προέρχεται από το ρήμα νίβω (το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο). Ανώτερες πρώτες ύλες σε όλα τα στάδια παραγωγής των προϊόντων, με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας, ορθές πρακτικές παραγωγής καλλυντικών με πιστοποιημένο σύστημα ISO είναι τα χαρακτηριστικά στην παραγωγή των σαπουνιών της Nivo.

Τα έλαια είναι φυτικά προϊόντα αειφόρου καλλιέργειας και δίκαιου εμπορίου. 99.95% των συστατικών του σαπουνιού είναι φυσικής προέλευσης και 74.30% των συστατικών του προέρχονται από βιολογική καλλιέργεια.

Το σαπούνι εμπλουτίζεται με φυσικά αλλά και συνθετικά αρώματα που δημιουργούν  αποκλειστικά για τη Nivo, συνεργαζόμενοι αρωματοποιοί από όλο το κόσμο. Από την Ιαπωνία και την Ινδία έως την Ελλάδα, την Γαλλία και την Λατινική Αμερική, τα αρώματα παράγονται με σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον. Σε πολλές περιπτώσεις χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια, φυσικές ρητίνες και αποστάγματα. Το σαπούνι χρωματίζεται με ορυκτά χρώματα και χρωστικές φυσικής προέλευσης. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιεί η Nivo Soap ελέγχονται από διαπιστευμένα εργαστήρια στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Μάθε περισσότερα στο Nivosoap.gr και αγόρασέ τα στο Designshop.gr.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!