WOMEN'S GUIDE

Η Rihanna λανσάρει νέα προϊόντα μακιγιάζ για να δείχνεις... άβαφη

To καλοκαίρι πλησιάζει και καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, όλοι οι beauty experts, συστήνουν να αποφεύγουμε το "βαρύ" μακιγιάζ και να προτιμάμε πιο... φυσικά beauty looks για τους θερινούς μήνες.

Και η Rihanna, φρόντισε να ενστερνιστεί την τάση του "no makeup makeup" και λάνσαρε μια νέα σειρά καλλυντικών μέσω του δικού της brand "Fenty Beauty", που λέγεται "Fenty Face Fresh" και υπόσχεται αυτό ακριβώς που λέει και το όνομά της: να σου χαρίσει ένα φρέσκο φυσικό look.


Η σειρά περιλαμβάνει πούδρες και bronzers με κρεμώδη υφή και νέα πινέλα για την εφαρμογή τους και χαρίζει μια... υγιή λάμψη στο πρόσωπο κάνοντας το να δείχνει σαν να μην έχει καθόλου μακιγιάζ.


Η ίδια η Rihanna με ένα βίντεο μας χάρισε ένα beauty tutorial για τα νέα προϊόντα της και σε αυτό ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων: «Δε μπορείς να πεις ότι έχω make up στο μέτωπό μου τώρα, και αυτό είναι κάτι πολύ ξεχωριστό εδώ. (Είναι τέλειο για) Όταν είσαι στην παραλία ή θέλεις να ξυπνήσεις δίπλα στον άνθρωπό σου και να δείχνεις ότι δε φοράς καθόλου make up»


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!