WOMEN'S GUIDE

Τα tips για να φορέσεις το λευκό jean σου αυτή τη σεζόν [εικόνες & βίντεο]

Ένα λευκό jean παντελόνι δεν θα πρέπει να λείπει από καμιά γυναικεία ντουλάπα, αφού είναι το ιδανικό item για να φτιάξεις τέλεια ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά outfits.

Φυσικά, ο πιο safe τρόπος να το φορέσεις, είναι σε ένα total white look, που θα συνδυάσεις με αξεσουάρ σε γήινους τόνους. Αυτός είναι ο πιο stylish και διαχρονικός συνδυασμός του λευκού jean.


Μπορείς όμως και να το συνδυάσεις με παστέλ χρώματα.

Αλλά και με ένα κλασικό μπλε denim jacket η με μιλιτέρ πανωφόρι


Αν θέλεις να δεις ακόμα περισσότερους συνδυασμούς η γνωστή instagrammer, Amy Rebecca Owen, μας δείχνει μέσα από το τελευταίο της βίντεο πώς να φορέσουμε το αγαπημένο μας λευκό τζιν.

#1. H Amy Rebecca Owen συνδυάζει το τζιν της με λευκά πέδιλα με κορδόνια που δένουν γύρω από τον αστράγαλο και ένα bra top με μπλε prints.  H ίδια ολοκληρώνει το look της με μια φαρδιά μπεζ ζώνη.

#2. Μπορείς επίσης να ταιριάξεις το ψηλόμεσο λευκό τζιν σου με ένα λευκό top για να ακολουθήσεις και την one- color τάση που θα κάνει το σώμα σου να δείχνει πιο αδύνατο.

#3. Τέλος, άλλαξε το top με ένα σατέν crop top για πιο βραδινές και σέξι εμφανίσεις. Τα λευκά ή nude πέδιλά σου θα κάνουν το look να δείχνει πιο ολοκληρωμένο.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amy Rebecca Owen (@ames.ro) on Apr 23, 2020 at 11:08am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!