GOSSIP

O Tom Hanks μετά από τόσες μέρες καραντίνα ξέχασε πως φοριέται το κοστούμι

Μολονότι, ο χολιγουντιανός σταρ και οι σύζυγός του Rita Wilson, νόσησαν και οι δυο με κορωνοϊό, ενώ βρίσκονταν στην Αυστραλία, πλέον και οι δυο είναι καλά και έχουν επιστρέψει στις ΗΠΑ και συνεχίζουν να είναι σε καραντίνα, αλλά ο Tom Hanks απέδειξε περίτρανα πως δεν χάνει ποτέ το χιούμορ του.

Φορώντας ένα επίσημο, μαύρο βραδινό κοστούμι και δείχνοντας αρκετά αδυνατισμένος αλλά ευδιάθετος, ο Tom Hanks,  από το σαλόνι του σπιτιού του, μας χάρισε έναν απολαυστικό μονόλογο, στο πλαίσιο του γνωστού ψυχαγωγικού σόου Saturday Night Live (SNL).


O Hanks ξεκίνησε το λόγο του ως οικοδεσπότης του σόου λέγοντας: «Είναι περίεργοι καιροί για να προσπαθείς να κάνεις χιούμορ, αλλά το να κάνεις χιούμορ στο SNL είναι κάτι το διαφορετικό. Οπότε είπα: τι στην ευχή... Γιατί έβαλαν εμένα να κάνω τον οικοδεσπότη; Πρώτον, είμαι ο celebrity που έψαχναν μέσα σε ορυχείο για τον κορωνοϊό και από τότε που διαγνώστηκα με τον ιό, έγινε περισσότερο από ποτέ σαν τον μπαμπά της Αμερικής. Εξάλλου, κανείς δεν θα αισθανόταν άνετα να είναι δίπλα μου από την στιγμή που είχα τον ιό. Είναι περίεργο να κάνω την εκπομπή από το σπίτι μου» και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι πως έβαλα κοστούμι για πρώτη φορά. Είναι η πρώτη φορά που βάζω ρούχο από τις 11 Μαρτίου. Μάλιστα με βοήθησε η γυναίκα μου να το βάλω γιατί ξέχασα πως λειτουργούν τα κουμπιά».


 


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!