ΖΩΔΙΑ

Η Λίτσα Πατέρα είπε ποιοι πλανήτες "φταίνε¨για τον κορωνοϊό

Πριν ξεκινήσει το 2020, οι περισσότεροι αστρολόγοι προέβλεπαν πως αυτή η χρονιά θα ξεκινήσει "δύσκολα" αλλά προς το τέλος του έτους όλα θα βελτιωθούν και πρόσφατα η αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, έκανε τη δική της πρόβλεψη για τον κορωνοϊό και είπε και ποιοι πλανήτες "φταίνε" για την εμφάνισή του.

Μιλώντας χθες τηλεφωνικά στην εκπομπή της Τσιμτσιλή η Λίτσα είπε: 
«Αυτό τον καιρό γίνονται πολλά πλανητικά πράγματα. Ο Κρόνος αλλάζει ζώδιο στις 22 Μαρτίου. Για λίγο μπαίνει στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι πατάμε στο νέο αιώνα ο οποίος θα είναι πολύ καλύτερος, πιο ανθρώπινος, πιο πνευματικός. Όλα αυτά όλα πρέπει να μας δώσουν ελπίδα….Θα τον  νικήσουμε (τον κορονοϊό). Εγώ ίσως να είμαι περισσότερη αισιόδοξη. Βλέπω μια ένταση στα τέλη Μαρτίου και αρχές Απριλίου. Αλλά η Αφροδίτη θα μπει για τέσσερις μήνες στους Διδύμους, που σημαίνει ότι ευνοείται η επικοινωνία, το φλερτ. Πώς θα γίνουν όλα αυτά τα πράγματα; Σιγά σιγά θα φτιάξουν τα πράγματα. Δεν είναι ένας καλός χρόνος, αλλά θα καταλαγιάσει όλο αυτό» είπε χαρακτηριστικά.


Και πρόσθεσε  «Θέλω να ελπίζω ότι όλο αυτό το πολύ δυνατό, το οποίο μου μοιάζει να γίνεται ως το τέλος Μάρτη αρχές Απρίλη, σιγά σιγά θα καταλαγιάσει, εφόσον κι εμείς είμαστε σώφρονες και τυπικοί».

 

Οι πλανήτες που φταίνε

Η Λίτσα Πατέρα τέλος είπε: «Γενικώς δεν είναι ένας καλός χρόνος. Αν σκεφτούμε ότι ο Άρης ο οποίος βρίσκεται στον Κριό και θα παραμείνει μέχρι το τέλος του χρόνου, με έντονη δράση μοιάζει. Όμως το τέλος του χρόνου προβλέπεται ευοίωνο, ο Πλούτωνας και ο Κρόνος μπαίνουν στον Υδροχόο. Αυτοί οι δύο πλανήτες είναι που χάλασαν τα πάντα. Σκεφτείτε ότι αυτοί ήταν το 1940»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!