GOOD LIFE

Θέλετε περισσότερο και καλύτερο σεξ; Αρχίστε να τρώτε θαλασσινά

Λίγες μέρες πριν τη Καθαρή Δευτέρα, μια νέα έρευνα έρχεται να μας πει πως τα θαλασσινά μπορούν να απογειώσουν την ερωτική ζωή σου.

Η έρευνα έρχεται να μας προσθέσει ένα ακόμη καλό λόγο για να φάμε θαλασσινά τα ερχόμενα Κούλουμα (και τη Σαρακοστή) αφού συνδέει άμεσα την κατανάλωση θαλασσινών (και ψαριών) με την αύξηση της λίμπιντο.

Η έρευνα  δημοσιεύτηκε στο Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism και επιβεβαιώνει πως το φαγητό σου μπορεί όντως να δώσει και διαφορετική γεύση σε αυτά που συμβαίνουν στο κρεβάτι σου, καθώς εκτός από τα θαλασσινά και τα ψάριθα αναφέρειθ και άλλες αφροδισιακές τροφές.

Για την έρευνα χρησιμοποιήθηκαν 501 ζευγάρια, που μελετήθηκαν για περίπου 1 χρόνο ή μέχρι κάποια από τις συντρόφους να μείνει έγκυος. Στην προσπάθειά τους να συλλάβουν, άλλαξαν τις διατροφικές τους συνήθειες, προσθέτοντας περισσότερο ψάρι και θαλασσινά. Επίσης, υπήρξε καταγραφή για το κάθε πότε έκαναν σεξ.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν μεταξύ άλλων πως το 92% των ζευγαριών που έτρωγε ψάρια και θαλασσινά τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα κατάφεραν να επιτύχουν εγκυμοσύνη μέχρι το τέλος του έτους.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα ευρήματα της έρευνας ωστόσο ήταν αυτό που αφορούσε και τις υπόλοιπες τροφές που αυξάνουν την ερωτική επιθυμία. Κάποιες από αυτές ήταν τα βραζιλιάνικα φιστίκια, το σέλινο, το ακτινίδιο, το σκόρδο και η μαύρη σοκολάτα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!