WOMEN'S GUIDE

Αυτό το μανικιούρ της Lopez δεν είναι απλά όμορφο κρύβει και ένα μήνυμα

H Jennifer Lopez, ήταν μια από τους εκατοντάδες celebrities που βρέθηκαν στο Staples Center του Λος Άντζελες σε μια εκδήλωση μνήμης για το θάνατο του άσου του ΝΒΑ  Kobe Bryant και σήμερα πολλοί σχολιάζουν το μανικιούρ της.

Η Lopez, συνοδεύονταν από τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ειδικά όταν μίλησε η σύζυγος του αδικοχαμένου Kobe.



Η ίδια η Lopez φρόντισε μέσω social media να μας δείξει το μανικιούρ που έκανε για αυτή την εκδήλωση και δεν το έκανε τυχαία. Η JLo επέλεξε ένα όμορφο περλέ μανό, με χρυσά στοιχεία και σχεδίασε στα δυο νύχια της τους αριθμούς 24 και 2, που ήταν οι αριθμοί που φορούσαν στις φανέλες τους τόσο ο Kobe, όσο και η επίσης αδικοχαμένη κόρη του Giana, η οποία επίσης έπαιζε μπάσκετ σε ακαδημία που είχε δημιουργήσει ο διάσημος πατέρας της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Feb 24, 2020 at 9:59am PST


Και η Beyonce, η οποία επίσης ήταν παρούσα στην εκδήλωση και τραγούδησε για τον Kobe, είχε κάνει ένα μανικιούρ με το όνομα του άσου του μπάσκετ και το χαϊδευτικό όνομα της κόρης του (την φώναζαν Gigi) .


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!