WOMEN'S GUIDE

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους έκοψε τα μαλλιά της - Έγινε αγνώριστη

To 2019 ήταν η χρονιά που αναρίθμητες γυναίκες ακολούθησαν το κυρίαρχο hair trend της περασμένης χρονιάς και απέκτησαν αφέλειες. Και φέτος οι hair experts εκτιμούν πως πολλές θα αποκτήσουν pixie cuts, δηλαδή "αγορίστικα" κοντά μαλλιά, αφού αυτό είναι το νέο hot hair trend για τον 2020.

Ήδη έχουμε δει πολλές σταρ της διεθνούς σόουμπιζ να υιοθετούν το νέο trend.


Και τώρα, η ηθοποιός Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είναι μια από τις πρώτες Ελληνίδες σταρ που το τόλμησαν, εγκαταλείποντας το καρέ που είχε υιοθετήσει εδώ και χρόνια και δείχνει αγνώριστη, πανέμορφη και φουλ ανανεωμένη.


Η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της παράστασης «Οι τρεις αδελφές» στο θέατρο Βεάκη, όπου και λάνσαρε το ολοκαίνουργιο υπέροχο κούρεμά της. Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για την αλλαγή αυτή στην εμφάνισή της με την ίδια να ξαφνιάζεται: «Αλήθεια τώρα θα μιλήσουμε για τα μαλλιά μου; Δεν θεωρώ ότι πειραματίζομαι, το θεωρώ κάτι ασήμαντο! Έχω πιο σοβαρά πράγματα να σκεφτώ από τα μαλλιά μου».
Φυσικά, αποκάλυψε και πώς αντέδρασε ο σύζυγός της Φάνης Μουρατίδης σε αυτή την αλλαγή λέγοντας πως του άρεσαν τα νέα της μαλλιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!