ΖΩΔΙΑ

Ένα συγκεκριμένο ζώδιο θα πρέπει να οπλιστεί με υπομονή τον ερχόμενο μήνα

Ο Φεβρουάριος είναι προ των πυλών και αστρολογικά σημαίνει πως η Αφροδίτη θα μοιράσει.. τύχη και έρωτα σε πολλά ζώδια, αλλά ο ανάδρομος Ερμής και κάποιες άλλες αστρολογικές όψεις θα ζορίσουν κάποια ζώδια.

Μπορείτε να δείτε εδώ  ποια είναι όλα τα ζώδια που θα... ζοριστούν κάπως τον ερχόμενο μήνα, αλλά αν θέλετε να μάθετε ποιο ζώδιο πραγματικά πρέπει να οπλιστεί με υπομονή για να... βγάλει τον μήνα, αυτό είναι ο Δίδυμος!

Αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, μάθε γιατί πρέπει να φροντίσεις να είσαι ψύχραιμος τις επόμενες εβδομάδες.

 Με τον Άρη, μέχρι τις 16, στον 7ο οίκο σου, το κλίμα στις σχέσεις σου θα συνεχίσει να είναι εύφλεκτο, με την έλλειψη ψυχραιμίας και λογικής να μη βοηθούν να βρεθούν λύσεις, σε προβλήματα που παρουσιάζονται. Από την άλλη, δέχεσαι και εσύ πυρά και οι αντιδράσεις σου δεν είναι οι κατάλληλες. Ωστόσο, περνώντας στον Αιγόκερω, μαύρα μάτια θα κάνεις για να δεις λεφτά, αφού λογαριασμοί, έκτακτα έξοδα, υποχρεώσεις και ζημιές θα σε έχουν συνεχώς με το χέρι στην τσέπη και κινδυνεύεις, αν δεν κάνεις από την αρχή του μήνα το κουμάντο σου να μείνεις άφραγκος. Μάζευε, λοιπόν, κι ας είν' και ρώγες γιατί σίγουρα θα σου χρειαστούν. Τέλος, έχουμε και τον κυβερνήτη σου, Ερμή, που γυρνά ανάδρομος στις 18 και τα επαγγελματικά ζητήματα, παλιά και καινούργια, θα αρχίσουν να σκάνε. Λάθη επί λαθών, παρεξηγήσεις, μπερδέματα και ψέματα θα σε κάνουν να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!