ΖΩΔΙΑ

Δείτε ποια είναι τα ζώδια που θα... ζοριστούν τον ερχόμενο μήνα

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την αρχή του δεύτερου μήνα του χρόνου, που αναμένεται να ζορίσει ορισμένα ζώδια σε ορισμένους τομείς της ζωής τους.

Μπορεί για πολλά ζώδια ο ερχόμενος μήνας να είναι πολύ ευνοϊκός, αφού ο Φεβρουάριος σε κάποιους θα φέρει έρωτα και σε άλλους χρήμα, αλλά για κάποια άλλα ζώδια, σύμφωνα με το astrokoukous.oroskopos.gr, ο επόμενος μήνας, θα είναι κάπως... ζόρικος.

Νευράκια – Καβγαδάκια – Πιέσεις:  Ως τις 16 του μήνα προσοχή στη νευρικότητα οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες του 3ου δεκαήμερου. Στην συνέχεια του μήνα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 1ου δεκαήμερου!

Προσκλήσεις και εμπόδια:  Οι καταστάσεις συνεχίζουν να είναι πιεστικές και περιοριστικές  για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του 3ου δεκαήμερου.

Επικοινωνιακές ατασθαλίες και μπερδέματα:  Από τις 17/2 ο Ερμής θα κινείται φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο της πτώσης του τον Ιχθύ.  Τα γνωστά επικοινωνιακά «τσαλίμια» δεν θα λείψουν και μάλιστα αυτή την φορά θα είναι ικανά να κάνουν ακόμα πιο χαοτική την κατάσταση γύρω μας, αφού με τον Ερμή από αυτή την θέση μπορούμε να αναμένουμε διλήμματα, συγχύσεις, παρανοήσεις, αμέλειες, ασάφειες, μπερδέματα … Σημαντικό είναι να αποφύγουμε σημαντικές υπογραφές, αγορές, δεσμεύσεις μέσω προφορικού ή γραπτού λόγου αλλά να δείξουμε και περισσότερο προσοχή σε μετακινήσεις μας. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!