ΖΩΔΙΑ

Δείτε ποια ζώδια θα ζήσουν έναν πολύ... ερωτικό Φεβρουάριο

Ο Φεβρουάριος είναι γενικά ένας ερωτικός μήνας, αφού περιλαμβάνει και τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, όμως ειδικά ο Φεβρουάριος του 2020, αναμένεται να είναι άκρως ερωτικός, αφού οι αστρολόγοι εξηγούν πως πολλά ζώδια θα δουν μεγάλη εύνοια στα ερωτικά τους, τον ερχόμενο μήνα.

Οι Τυχεροί στον Έρωτα:  Ως τις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, προσφέροντας ερωτική εύνοια στους Ιχθείς, Παρθένους, Σκορπιούς του 3ου δεκαημέρου.

Δεν θα λείψουν όμως και τα πάθη αλλά και οι ικανοποιήσεις για τους Ταύρους του 3ου δεκαημέρου όπου μπορούν να έχουν μία σημαντική ερωτική εξέλιξη ή και γνωριμία μέσα από το φιλικό τους περιβάλλον. 

Επιπλέον οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου  μπορούν στις αρχές του μήνα να πάρουν μία σημαντική ανάσα στη σχέση τους, τονίζουμε όμως ότι η εύνοια για εσάς αφορά αποκλειστικά τον προσωπικά σας χάρτη. 

Από τις 7 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο της αδυναμίας της, τον Κριό. Ο έρωτας γίνεται ένα βιαστικό παιχνίδι διεκδίκησης, ενθουσιασμού με τους Κριούς – Ζυγούς – Τοξότες  να έχουν τα πρωτεία της ερωτικής εύνοιας ως και το τέλος του μήνα. Οι Λέοντες και οι Υδροχόοι αναμένεται να έχουν μία αισιόδοξη περίοδο ανεμελιάς, μετακινήσεων, επαφών , γνωριμιών. 

Ποια άλλα ζώδια όμως ευνοούνται στα αισθηματικά τους αυτό το μήνα;;; Οι Καρκίνοι – Αιγόκεροι – Παρθένοι – Ιχθύες – Σκορπιοί του 2ου δεκαημέρου (αρκετοί από εσάς μπορεί να κινηθείτε και με έρωτα του παρελθόντος),  οι Παρθένοι – Ιχθύες- Σκορπιοί- Καρκίνοι- Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου.

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!